Objavljen snimak sa "Savanove" na kom se navodno čuje uzvik: Da li je ovo novi detalj u slučaju nestalog Mateja? (VIDEO)

17.01.2022

11:50

0

Autor: 24sedam

Srpska policija pre nekoliko dana objavila je rekonstrukciju događaja i objasnila zbog čega su potragu isključivo vezali za reku Savu i obalni pojas reke

Objavljen snimak sa "Savanove" na kom se navodno čuje uzvik: Da li je ovo novi detalj u slučaju nestalog Mateja? (VIDEO)
savanova matej peris - Copyright Printscreen/YouTube/Nestali Matej Periš

Više od dve nedelje intenzivno se traga za Matejem Perišem iz Splita, koji je u noći između 30. i 31. decembra nestao u Beogradu tokom izlaska sa prijateljima.

Srpska policija objavila je rekonstrukciju događaja i objasnila zbog čega su potragu isključivo vezali za reku Savu i obalni pojas reke, dok pokušava da se otkrije zašto je Matej u noći nestanka laganim trkom išao baš prema restoranu "Savanova".

Hrvatski mediji sada su preneli snimak nadzorne kamere sa tonom, a koji je objavljen na stranici "Nestali Matej Periš". Ova stranica otvorena je na svim društvenim mrežama kako bi se rasvetlila sudbina nestalog mladića, prenosi Dalmacija news.

U opisu snimka se navodi da se u devetoj sekundi obrati pažnja na uzvik nepoznate osobe. Tu se navodno čuje "ajde sad ustani", prenose hrvatski mediji.

Međutim, nije poznato da li je to tonski zabeležila sigurnosna kamera ili se možda čuje osoba koja je snimala video, kao i da li se radi o autentičnom zvučnom zapisu iz noći nestanka.

U potragu za Splićaninom korišćeni su psi tragači, dronovi i termovizijske kamere pomoću kojih su snimani napušteni objekti. Ovo je rađeno kako bi potraga bila brža i efektivnija. Međutim, do sada ništa od toga nije urodilo plodom.

Najviše informacija otkriveno je pregledanjem na hiljade snimaka sa sigurnosnih kamera i lociranjem telefona Mateja Periša. Utvrđeno je da je njegov telefon u jednom trenutku lociran kod restorana Savanova, a nekoliko minuta kasnije u blizini Velikog ratnog ostrva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike