Bizarnije ne može! Četiri mrtve bebe nađene umotane u foliju u zamrzivaču! Od ovih detalja ćete se tek naježiti

03.05.2024

09:30

0

Autor: J. S. J.

Brat je objasnio da su on i njegova supruga otkrili bebe dok su čistili stan u kome je nekada živela njegova sestra.

Bizarnije ne može! Četiri mrtve bebe nađene umotane u foliju u zamrzivaču! Od ovih detalja ćete se tek naježiti
Copyright Profimedia

Niko neće biti optužen za posmrtne ostatke četvoro beba pronađenih u stanu u Južnom Bostonu pre dve godine, rekli su tužioci u utorak, zatvarajući istragu o, kako su nazvali, "kompleksnom, neobičnom i zbunjujućem" slučaju.

Dana 17. novembra 2022. godine, policija je ušla u stan na istočnom Brodveju u ulici N, u to vreme rekavši da istražuje „mogući fetus ili bebu pronađenu u zamrzivaču“.

Detektivi za ubistva su satima bili na licu mesta, pored kancelarije okružnog tužioca okruga Safolk, a sutradan je policija saopštila da su pronađeni očigledniji ljudski ostaci.

Brat je objasnio da su on i njegova supruga otkrili bebe dok su čistili stan u kome je nekada živela njegova sestra.

Tog dana, dve muške bebe i dve ženske bebe, od kojih su sve bile braća i sestre, pronađene su "dugo smrznute", saopštile su vlasti.

Svi su otkriveni u kutijama za cipele umotane u limenu foliju i zakačene su im pupčane vrpce. Dve ženske bebe su imale za sebe zakačene placente.

Šta je pokazala obdukcija

Mrtvozornik je izvestio da ne postoji naučna metoda kojom bi se utvrdilo koliko dugo su bebe bile zamrznute, navodi se u saopštenju.

"Obdukcijom nisu pronađeni znakovi unutrašnje ili spoljašnje traume, niti dokazi o očiglednim povredama. U stomaku beba nije bilo znakova hrane, mleka ili formule", navodi se u saopštenju

Poicija je bila škrta na informacijama, ali su sada tužioci podelili ono što znaju o slučaju, a u vezi sa 69-godišnjom Aleksis Aldamir i njenom decom.

-Ova istraga, koja je jedna od najsloženijih, najneobičnijih i najzbunjujućih sa kojima se ova kancelarija ikada susrela, sada je završena -  rekao je okružni tužilac Safolka Kevin Hejden u saopštenju.

Nastavio je napominjući da se možda nikada neće saznati da li su bebe rođene žive.

"Nikada nećemo tačno znati gde i kada su rođene četiri bebe pronađene u stanu Aleksis Aldamir. Nikada nećemo saznati da li su četiri bebe rođene žive, i nikada nećemo saznati šta im se tačno dogodilo. Nikada nećemo saznati kako je Aleksis sakrila svoju trudnoću, ili zašto je to odlučila“, nastavio je on.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike