Ceo svet bruji o njenom razvodu od Bena Afleka, a Dženifer Lopez sada jednim detaljem zbunila fanove (FOTO)

17.05.2024

23:20

0

Pojavila se i nagađanja da su viđeni zajedno

Ceo svet bruji o njenom razvodu od Bena Afleka, a Dženifer Lopez sada jednim detaljem zbunila fanove (FOTO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Poslednjih dana ceo svet bruji o narušenim odnosima između Dženifer Lopez i Bena Afleka. Kako prenose svetski mediji, glumac se iselio iz zajedničke vile, a u prilog tome da će se razvesti ide i to što se on nije pojavio na nedavno održanoj "MET gali" gde je njegova supruga bila jedna od počasnih domaćina.

Iako se slavni par još uvek nije oglašavao na tu temu, paparaci ih prate u stopu ne bi li uspeli da saznaju neku infomraciju. Tako su Dženifer nedavno primetili u društvu menadžera kada su odlazili u plesački studio. Ono što je svima zapalo za oko jeste da je pevačica na ruci nosila burmu, te nije jasno da li je reč o lažnim informacijama ili pokušavaju da skrenu pažnju.

Inače, danas je osvanula vest da su njih dvoje viđeni prvi put zajedno posle dužeg vremena, ali sve je za sada na nivou nagađanja.

Inače, izvori tvrde da je glavni razlog za njihov raskid upravo preveliki pritisak, kao i činjenica da je Dženifer prihvatala medijsku pažnju, dok je poznato da Ben to ne voli.

- Sada je usredsređen na svoj posao i decu. Ben se iselio i verovatno će morati da prodaju kuću iz snova za kojom su dve godine tragati. Nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može njega da kontroliše, a on nju ne može da promeni. Nije bilo šanse da to potraje - kaže izvor.

Podsetimo, posle skoro 20 godina, par se pomirio i ubrzo venčao te 2021. godine, a oboje iza sebe imaju brakove i decu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike