Telo dečaka (4) pronađeno u smeću: Očuh ga prebio do smrti, majka sve nemo gledala (VIDEO)

03.05.2024

10:14

0

Autor: 24sedam

Raspadnute ostatke pronašao je radnik koji je 18. marta čistio ulicu u tom gradu, ali je identitet mališana potvrđen tek u nedelju

Telo dečaka (4) pronađeno u smeću: Očuh ga prebio do smrti, majka sve nemo gledala (VIDEO)
Copyright Pixabay

Telo pronađeno u gomili smeća u Filadelfiji identifikovano je kao dečak (4) Damari Karter, koji je nestao prošle godine. Prema prvim informacijama, kako su policajci otkrili, nesrećni dečak je pretučen na smrt, a sve je to gledala njegova majka. 

Prema izveštaju Filadefija inskvajera, a kako prenosi NYpost, raspadnute ostatke pronašao je radnik koji je 18. marta čistio ulicu zatrpanu smećem u Filadelfiji, ali je identitet mrtvog dečaka ostao misterija do nedelje.

Damarijeva majka Dominik Bejli i njen dečko Kevin Spenser sada su optuženi za ubistvo, zlostavljanje leša i druge zločine u vezi sa smrću mladića, što je šokiralo porodicu, navodi agencija.

Policajci su rekli da je Damarijeva mama navodno priznala da je 7. decembra gledala Spensera kako joj je toliko pretukao sina da je izgubio svest sa pocrnelim očima i natečenim čelom, navodi Inkuirer. Prema njenim navodima, tukli su ga i ranije. 

Na dan kada je ubijen, Dominik Bejli rekla je da su ona i Spenser napustili stan da kupe cigarete, ostavljajući dete u nesvesti - a kada su se vratili zatekli su ga kako ne reaguje.

Rekla je da ga je Spenser stavio u stolicu u dnevnoj sobi, ali kada je nekoliko sati kasnije otišla da poljubi sina za laku noć, shvatila je da je bio hladan na dodir. Tada je, navodno, Spenser bacio telo u gomilu smeća.

Policija je tražila Damarijevo telo u januaru, ali ga nikada nije pronašla - sve dok radnik nije došao do jezivog otkrića i obavestio policiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike