Mančester siti je na korak od titule, predstavio nove dresove: Jak lokalpatriotizam, opet je čudan gostujući (FOTO/VIDEO)

16.05.2024

15:18

0

Autor: P.K.

Glavna boja je tu, kragna i rubovi rukava privlače posebnu pažnju

Mančester siti je na korak od titule, predstavio nove dresove: Jak lokalpatriotizam, opet je čudan gostujući (FOTO/VIDEO)
Novi dresovi Sitija - Copyright Printscreen/Twitter/Mancehester city

Mančester siti je na korak od četvrte uzastopne titule prvaka Engleske, što je nezabeleženo u istoriji, a tri dana pred dan odluke, njegov partner Puma objavila je izgled dresova za narednu sezonu.

Motiv novih dresova je telefonski pozivni broj za Mančester "0161".

Klub navodi da je to "omaž korenima Mančesteraca".

Pogledajte kratki filmić:

- Mančesterov 0161 više je od pozivnog broja. Videćete ga ispisanog na banderama, odštampanog na majicama, pa čak i tetoviranog na ljudima. To je osećaj toga šta je to biti iz Mančestera – osećaj lokacije, gde god da se nalazite u svetu – piše klub čiji su vlasnici prebogati šeici iz Abu Dabija.

No, za razliku od onog užasa zvanog treća garnitura, ovaj liči na dresove Sitija – njime dominira nebeskoplava boja. A tu su i mornarički dodaci i beli logo.

Ono što izdvaja dresove za sezonu '24/25. jesu kragna i obrub rukava. Na oba se nalaze jedinstveni natpisi u stilu grafita sa ispisanim "0161". U kombinaciji sa dresom su i beli šorc i tamnoplave čarape.

Pogledajte ih (listajte na desno):

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester City (@mancity)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike