Đani pričao o razvodima, a Slađa potkačila Harisa: Živeti s nekim, a posle pljuvati, to mi je ružno

22.05.2024

15:52

0

Trajković se dotakao i Dragane Mirković

Đani pričao o razvodima, a Slađa potkačila Harisa: Živeti s nekim, a posle pljuvati, to mi je ružno
Slađana i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa proslavili su 29 godina braka, a osim ljubavi i oni su imali krize koje su, srećom, prevazišli. Tim povodom, Đani je komentarisao brojne razvode na estradi, a osvrnuo se i na rastanak Dragane Mirković od Tonija Bijelića.

- Znam taj par odlično. I Tonija i Draganu. Znam da su se mnogo voleli. Baš mi je žao, najiskrenije, a glupo je da komentarišem ko se zbog čega razveo. Ne volim te razvode, posebno ako je neko koga voliš, koga znaš dugo - poručio je Trajković, a odmah se uključila u priču i Slađa.

ATAImages/Antonio Ahel, A. A.
Toni Bijelić i Dragana Mirković

- Živeti sa nekim 30 godina i razići se na neki normalan način, to je jedno, a posle pljuvati po tome, iznositi prljav veš. Ja sam dala toliko, ti toliko, vrati mi ovo vrati mi ono. To mi je malo ružno. Može da se desi svakom. Kada se desi nešto ružno, ja to ne pamtim, pamtim lepe stvari. Što sam bila sa njim tolike godine ako mi je bilo ružno? - istakla je ona, pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

- Danas je suludo neko vreme, postalo je "in" da se ljudi razvode. Meni je to van svake pameti - zaključila je Slađa za Pink, a svi misle da je aludirala na Harisa Džinovića koji je nakon razlaza od supruge Meline iznosio detalje njihovog privatnog života, te ostao upamćen po izjavi "Ja sam kriv što sam davao".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike