Teya Dora otkrila šta se dešavalo iza kulisa Evrovizije: Učesnici su se svađali sa medijima, bilo je jako neprijatno

14.05.2024

00:11

0

Teya Dora je ispričala i koliko su skandali uticali na same izvođače

Teya Dora otkrila šta se dešavalo iza kulisa Evrovizije: Učesnici su se svađali sa medijima, bilo je jako neprijatno
Teya Dora - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji" Teya Dora je sa pesmom "Ramonda" uspela da se plasira u finale takmičenja, a u istom je, u konkurenciji od 25 zemalja, zauzela 17. poziciju.

- Prvi put kada sam doživela tu euforiju i kada sam skapirala gde se nalazim bilo je kada je bila proba sa publikom, pred polufinale. Pre toga nekako nije bio isti osećaj. Osetila sam se počastvovano što sam tamo. I za finale i polufinale imala sam pozitivnu tremu i pozitivnu energiju koju sam unela u to što radim - rekla je sad Teya Dora, koja se sinoć vratila u Beogradu.

- Druženja nije bilo toliko, iako ja nemam evrovizijskog iskustva... Dosta je bilo haotično, jer se ljudi pripremaju za nastup. Družila sam se sa braćom blizancima iz Švedske, sa Bebi Lazanjom, odnosno Markom… Ostvarila sam par poslovnih komunikacija - priznala je ona u emisji "Jedan dobar dan".

Ona je ispričala i koliko su skandali uticali na same izvođače.

- Na mene, iskreno, ne mnogo. Ja sam se samo koncentrisala na ono šta treba da uradim. Naravno da sam primećivala stvari koje su se dešavale oko mene, bilo je dosta neprijatnih momenata, cike, vriske, svađe artista i nekih medija... - istakla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Teya Dora je sinoć za "Blic" rekla sledeće:

- Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao 3... Žao mi je što nam nisu dali, naravno... (smeh) Ne znam ni ko je bio žiri tamo. Bila je čudna atmosfera, vezano za diskvalifikaciju Holandije... Nije bilo toliko zabavno. Nismo imali toliko vremena da se družimo sa drugim predstavnicima. Što se tiče Izraela, svi znaju šta se tu dešava... Mi smo tamo bili da predstavimo zemlju na najbolji način, da širimo ljubav.

Srbija jedva prošla u finale

Naša zemlja je, inače, nastupala u prvom polufinalu, a na kraju je bila poslednja za ulazak u finale, deseta. Kako je objavljeno posle finala, Teya Dora je ukupno imala 47 poena u prvom polufinalu, dok je jedanaestoplasirana Australija, koja nije prošla dalje, imala 41 bod, pa razlika uopšte nije bila velika i malo je falilo da Srbija ne prođe dalje.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike