Irkinja besna zbog komentara izraelskog voditelja: Ne treba više da se takmiče na Evroviziji (FOTO)

11.05.2024

22:45

0

Reagovao je i EBU

Irkinja besna zbog komentara izraelskog voditelja: Ne treba više da se takmiče na Evroviziji (FOTO)
Copyright RTS

Predstavnica Irske na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", kontroverzna Bambi, svojim nastupom sa satanističkim elementima privukla je mnogo pažnje.

Osim toga, Irkinja se odlučila za kostim sa rogovima, te su mnogi ovaj nastup nazvali "najjezivijim" koji je Eurosong video.

Iz tih razloga je izrealski komentator tokom prve polufinalne večeri upozorio roditelje male dece da sledi najmračnija noć.

Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest
Predstavnici Irske

- Biće mnogo čarolija i crne magije i tamne odeće, satanskih simbola i vudu lutaka, kao što smo mi na Trgu mačaka u Jerusalimu sredinom 90-ih - rekao je komentator, čime je razbesneo Bambi, te je poručila da ova država više ne bi trebala da se takmiči na Evroviziji jer je prekršila pravila i dodala:

- Sada je u meni mnogo više besa i mnogo više pokreta. Ljuta sam što drugi timovi krše svoja pravila EBU-a, a i dalje im je dozvoljen ulazak. Dakle, u mom srcu definitivno zvuči ratni bubanj koji će pojačati nastup još više nego što sam radio ranije  - rekla je u intervjuu za RTE Nevs.

Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest
Predstavnici Irske

Zbog ovog slučaja moralo je da reaguje i vrhovno telo Evrovizije, poznatiji kao EBU, koji su upozorili emitere da predoče pravila svojim komentatorima.

- Razgovarali smo sa KAN-om, izraelskim emiterom, o ovom pitanju i ponovili važnost da svi komentatori poštuju sve umetnike koji učestvuju u takmičenju i da poštuju pravila i propise događaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike