Iza najvećih hitova Natalije i Sanija Trik FX-a stoje burne svađe: Razdvajao nas je, a onda pozvao da pita da li valja tekst

02.05.2024

18:44

0

Kolega je bio svedok žučne rasprave

Iza najvećih hitova Natalije i Sanija Trik FX-a stoje burne svađe: Razdvajao nas je, a onda pozvao da pita da li valja tekst
Copyright ATAImages/ A.A.

Natalija i Sani Trik FX važe za jedan od najskladnijih muzičkih parova na estradi. Njih dvoje su više od dve decenije zajedno, ali kao i svi parovi, i oni su prolazili kroz krize.

Iako se o tome ne zna mnogo, denserski par je sada otkrio detalje, kao i da je nakon jedne njihove svađe napisan tekst za pesmu "Spasi me", koji je potom postao njihov veliki hit.

- Pesma je iz 2000. godine, ali sada kao da je izašla juče, ti klinci koji nisu bili ni planirani u tom momentu, sada je slušaju. Pesma je autobiografska, jeste stvarna i napisao je Milan Bojanić iz grupe Tap 011, čovek koji je neverovatan talenat u ono vreme. Mnoge hitove je on napisao. Sve ovo, ceo ovaj tekst se dešavao upravo kod njega kod kuće. Nas dvoje smo se nešto posvađali, a on nas razdvajao. Smirivao nas, a posle kada nas pozvao da pita da li je dobar tekst, odnosno da li ide u dobrom pravcu, a ja sam onako čučnula i počela da plačem i rekla da ništa ne menja, da je savršena. Sani je bio onako bezobrazan, to je bila sedma godina braka - rekli su za Kurir.

ATAImages/ A.A.
Sani i Natalija Trik FX

Podsetimo, i iza njihovog drugog velikog hita "Hitna pomoć" stoji burna svađa, ali se rizik na kraju isplatio.

- Tada su izašle naše pesme "Džoker" i "Čiko, čiko". Međutim, ja sam silno želela da uradim tu pesmu, ali Sani nije želeo ni da čuje za to, jer je on bio denser pevač i igrač. Rekao je da ga ovo ne zanima, bio je toliko ljut, da je napustio studio, udario je vratima i otišao. Ostavio me je ceo dan u studiju da pevam. Kada je trebalo da izdamo pesmu, mi smo na prevaru stavili pesmu na CD i predali u City records, tako da on nije ni znao ništa - rekla je Natalija za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike