Avril Lavinj posle 20 godina progovorila o teoriji da je angažovala dvojnicu: Meni je to presmešno!

17.05.2024

07:45

0

Tviteraši su želeli da potkrepe ovu teoriju

Avril Lavinj posle 20 godina progovorila o teoriji da je angažovala dvojnicu: Meni je to presmešno!
Copyright Profimedia

Avril Lavinj nedavno je govorila o mitu koji je godinama prati, a reč je o tome da je na vrhuncu svoje karijere odlučila da angažuje dvojnicu čije je ime Melisa.

Oko 2003. godine pojavile su se spekulacije o tome da je pankerka posle albuma "Let Go" odlučila da angažuje "Melisu", a iz ove tačke gledišta to joj je smešno.

- Mislim, meni je to jednostavno presmešno. S jedne strane, jedni kažu: "O, moj Bože, izgledaš potpuno isto. Nisi ostarila ni dana", a drugi ljudi onda govore da postoji teorija zavere da to nisam ja - rekla je Avril i dodala da je to glupost.

Profimedia
Avril Lavinj

Ipak, ona nije želela da pravi dramu oko ovoga, te je sve gledala sa pozitivnije strane.

- Iskreno, nije to tako loše. Moglo je biti i gore, zar ne? Mislim da sam dobila dobru reklamu. Ne osećam to kao nešto negativno. Nije ništa jezivo - rekla je u podkastu "Call Her Daddy".

Ova bizarna teorija pojavila se početkom ovog veka, a kao razlog navedeno je da je Avril iscrpljena zbog slave i popularnosti. Neki su otišli korak dalje, te misle da je pevačica preminula između albuma "Let Go" iz 2002. i "Under My Skin" iz 2004., a da su je posle toga zamenili Melisom.

Teoretičari zavera su pre nekoliko godina ponovo pokrenuli ovu temu na tadašnjem Tviteru (sadašnji X), te su želeli da ovu temu potkrepe dokazima koji su se bazirali na promeni njenog izgleda kroz godine, kao i tetovaži na kojoj je izgledalo da piše Melisa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike