Sara Reljić otvoreno o romskim svadbama: Na jednu pesmu dobila pet hiljada evra bakšiša!

01.05.2024

21:20

0

Pevačica ima pozitivna iskustva sa ovakvih veselja

Sara Reljić otvoreno o romskim svadbama: Na jednu pesmu dobila pet hiljada evra bakšiša!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sara Reljić je prilično aktivna i tražena na romskim veseljima po inostranstvu, a pevačica je o tome više puta otvoreno govorila.

Pevačica se sada prisetila jedne anegdote i potvrdila da se na ovakvim veseljima dobija vrtoglava suma kada je reč o bakšišu.

- Sećam se, radili smo jednom u Parizu na Šanzelizeu. Tad sam ja išla na fiksnu cenu, oko hiljadu evra, nisam bakšiš dobijala. Ali, na tom veselju na jednu pesmu sam samo ja dobila oko 4-5 hiljada evra. To je bila moja pesma "Dik Dik" koja je inače na romskom jeziku. Znači, sve novčanice od 500 su mi davali. Tu je pevao i Šerif Konjević i Ljubali Aličić, ozbiljna ekipa. Ja ne mogu ni da zamislim koliko je taj menadžer na tom veselju zaradio - rekla je ona za Kurir.

ATAImages/ A.A.
Sara Reljić

Potom je otkrila i da se oni trude da svima ugode kada je reč o hrani.

- Mi smo radili na tom veselju i oni su u sali imali svoj uslov za njihovu hranu. I onda su naši ljudi, mislim, Romi, ali dobro, naši ljudi realno, rekli: "Ok, može to vaše, ali mi imamo naše". I onda je išlo ovako - francuska pašteta guščja, a onda ide prase. I sve tako u krug. Za doručak, iznose one njihove kroasančiće, kod nas burek, hvala Bogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike