Hrvatski mediji sramno komentarišu Prijovićku i incident na koncertu: "Naša pevačica sa privremenim boravkom u Srbiji"

15.12.2023

09:04

0

Provokacije od stane suseda

Hrvatski mediji sramno komentarišu Prijovićku i incident na koncertu: "Naša pevačica sa privremenim boravkom u Srbiji"
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Aleksandra Prijović održala je nekoliko koncerata u Areni Zagreb, a na poslednjem, petom, navodno se desio i jedan incident gde je G. G. R. (65) iz Zagreba navodno želeo da poljubi pevačicu na bini, pa je i promakao prstenima obezbeđenja.

Hrvatski portal "Večernji list.hr", u jednom delu teksta o hronologiji događaja za tu nedelju, piše o ovom incidentu, te na sraman način opisuje našu pevačicu.

Printscreen/Vecernji.hr
Deo teksta na portalu Večernji.hr

 

Naime, u tekstu pod naslovom "Neugodan incident obeležio je koncert hrvatske pevačice iz Belog Samostana Aleksandre Prijović", u jednom delu se, između ostalog, navodi da je Prija na privremenom radu u Srbiji.

- Neprijatan incident obeležio je poslednji koncert hrvatske pevačice iz Belog Samostana (Manastira) Aleksandre Prijović. Prija, koja se nalazi na privremenom radu u Srbiji, održala je u svojoj otadžbini, svojoj rodnoj zemlji Hrvatskoj, pet uzastopnih koncerata koje su posećivali i stari i mladi i nikome do večeras nije pala dlaka s glave - stoji u tekstu na pomenutom portalu.

ATA Images/Munja
Aleksandra Prijović

 

Podsetimo, nedavno je jedna Aleksandrina izjava za hrvatske medije izazvala buru u srpskoj javnosti, koja se ipak stišala.

- Mislim da su ljudi koji to znaju ponosni na mene. Pogotovo oni koji su sa mnom išli u školu i družili se. Kad negde pročitam "srpska pevačica"... Ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija, ja sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori "samo naša". Gde god da dođem publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država - šokirala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike