Kad nju vidite na „Evrosongu", glasanje za pobednika može da počne: Hari Stajls će joj pomoći, a evo zašto traži nemački pasoš!

10.05.2023

07:45

0

Ima joj je Mej Miler i pevaće pesmu „I wrote a song"

Kad nju vidite na „Evrosongu", glasanje za pobednika može da počne: Hari Stajls će joj pomoći, a evo zašto traži nemački pasoš!
Mej Miler - Copyright Profimedia

Mlada pevačica Mej Miler ništa ne prepušta slučaju. Kako bi joj nastup na „Evroviziji" prošao kako treba, otkrila je za strane medije šta će uraditi za sreću tik pred izlazak na scenu i kakve veze s tim ima njen kolega Hari Stajls.

- Uvek popijem čaj pred nastup, biljni neki, bilo koji i sa dosta meda. Imam šolju s likom Harija Stajlsa, jer mi „šalje pozitivne vibracije". Ako je Hari uz mene, nema šta da pođe naopako - objasnila je ona, prenosi „Mirror", iznova ne skrivajući kolika joj je čast što je baš ona predstavnik svoje zemlje na ovom prestižnom takmičenju.

Iako peva o polomljenom srcu, nada se da će dobro razmrdati publiku.

- Pišem svoju muziku na osnovu svojih iskustava. Ovoga puta, htela sam nešto što bi moglo da osnaži, da sve „izbaci" iz sedišta. Mislim da je, u trenucima poput raskida, lako predati se negativnim osećanjima i izgubiti se. Ali, ja želim da sam koncentrisana na sve ono pozitivno, pa i pomognem drugima da zadrže samopouzdanje - pričala je Mej, koja je brzo „zgrabila" titulu jedne od najdruželjubivijih takmičarki ovogodišnjeg šoua.

Mej Miler, Profimedia
 

Osim toga, svi srcem navija za svoju konkurenciju i nada se da će ovaj 13. maj, koji je rezervisan za finale „Evrosonga", mnogima ostati u lepom sećanju.

Ko je Mej?

Mej Miler rođena je u Londonu. Puno ime joj je Holi Mej Miler. Pošto je krenula put pevačice, a onda i tekstopisca, prema njenim biografskim podacima, brzo je postala „mlada nada na koju se treba fokusirati". Prethodno je konobarisala. U avgustu će napuniti 26 godina.

Roditelji su joj se razveli kada je imala šest godina, a svoje prve pesme napisala je već sa osam. Kao veoma mlada, takođe, pojavila se u spotu za Mikinu pesmu „Grace Kelly".

- Još imam haljinu iz tog spota - kazala je zadovoljno nešto ranije.

Britanka je, ali se nada da će uskoro „pokupiti" i nemački pasoš (deda Robert izbegao je iz Nemačke za Britaniju za vreme okupacije). To bi joj, prema tamošnjim napisima, dosta pomoglo u poslu jer će i posle Bregzita moći da nastupa po Evropi noseći znatno manje papira sa sobom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike