Snežana Đurišić podnosi tužbu protiv Dušana Vukadinovića: Posle tvrdnje da je tražila novac, pevačica presavila tabak!

20.02.2023

17:32

0

Pevačica je najpre demantovala tvrdnje bivšeg kandidata, a sada je preduzela sve pravne mere

Snežana Đurišić podnosi tužbu protiv Dušana Vukadinovića: Posle tvrdnje da je tražila novac, pevačica presavila tabak!
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši kandidat u „Zvezdama Granda” Dušan Vukadinović tvrdio je da je pevačica i njegova mentorka Snežana Đurišić od njegove majke Nate Vukadinović tražila novac za njegov prolazak u naredni krug takmičenja.

Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Zvezde Granda
Dušan Vukadinović

Ova informacija je izazvala veliki haos u popularnom muzičkom šou programu, a pevačica je demantovala tvrdnje nekadašnjeg učesnika, a sada je, kako saznajemo, pevačica rešila da presavije tabak i skine ljagu sa svog imena.

- Već su preduzete sve mere za podnošenje tužbe - rekla je Snežana Đurišič za 24sedam.

ATAImages/Antonio Ahel
Snežana Đurišić

U odbranu pevačice stale su njene kolege iz žirija, ali i kreativni direktor "Grand produkcije" Saša Popović koji je demantovao da u takmičenju postoje neregularnosti. 

- Dušan je izjavio da smo na probama mi njemu ugasili mikrofon i, kao, da smo pustili neki autotjun kroz taj mikrofon, da on ne može da peva. Probu radi celo tehničko rukovodstvo „Granda", tu je 50 ljudi koji su prisustvovali. Ja nisam bio na toj probi, ali u potpunosti sam proverio taj slučaj. Sve smo pitali i svi su rekli isto. Njemu je mikrofon bio otvoren kao i kandidatkinji koja se takmičila sa njim. Međutim, on nije mogao da peva. Snežana mu je tada rekla koliko sam čuo: „Alo, Dušane, saberi se i pevaj onako kako smo probali”. On je tu izvoljevao da ne može da peva. Snežana je nakon toga pozvala njegovu majku i rekla da se Dušan uozbilji, majka je rekla da ga grdimo i da će on nas sve poslušati. Dušan jeste dobar pevač i jeste potencijal, ali ne znam šta se tada desilo - otvorio je svoju dušu Popović, pa se prisetio šta se dogodilo u trećem krugu takmičenja.

ATA Images/Antonio Ahel
Saša Popović

- On je u tom krugu, kada je pevao, dobio tri glasa i otišao je u baraž. Iz baraža je ispao. Da bi sada ispalo da je Snežana Đurišić tražila pare. Prvo je rekao Dušan ovako: „Nije tražila pare od mene, nego od moje majke". Onda je majka rekla da „nije direktno tražila pare od mene, nego indirektno". Da bi on posle toga rekao - ne, Snežana Đurišić mi je rekla da „ako ne platim neću proći”. Da bi na kraju on poslao poruku kada je ispao, Snežani Đurišić... „Ostaje žal. Ispao vam je jedan od najboljih takmičara kojeg ćete ikada imati. Imali smo još mnogo toga da pokažemo. Ali ovo nije kraj, ovaj dar i to što nosim u sebi mi niko ne može oduzeti, ni Marija, ni Mili, ni bilo ko, jer sam ja genije za njih. To i vi znate, to zna i Saša - čitao je poruku on.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike