Konstrakta otkrila da li će se naći u stručnom žiriju "Pesme za Evroviziju '23": Jedan takmičar joj se posebno izdvaja! (VIDEO)

11.01.2023

15:32

0

Umetnica progovorila o nivim takmičarima koji se bore za predstavnika Srbije na Evroviziji

Konstrakta otkrila da li će se naći u stručnom žiriju "Pesme za Evroviziju '23": Jedan takmičar joj se posebno izdvaja! (VIDEO)
Ana Đurić Konstrakta - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Danas je u centru Beograda održana konferencija za medije povodom predstojećeg festivala "Dani Mimoze" u Herceg Novom, koji će se održati od 17. februara, do 4. marta.

Naša poslednja predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, svojim performansom i pesmom "In Corpore Sano" celu Evropu je bacila u trans, a sada otkriva da će na festivalu nastupiti 25. februara.

- Volim Herceg Novi, tamo sam provela mnoga leta. Ljubav i začeća me asociraju na taj grad. Svašta se tamo dešavalo. Imali smo stan tamo koji smo prodali za neku količinu mimoza, sada letujemo na drugim mestima, ali ostalo je kao posebno mesto na crnogorskom primorju - našalila se Konstrakra.

24sedam/Milan Dimitrijević
Konstrakta

Konstrakta je u razgovoru za medije priznala da rado odlazi u Herceg Novi, odakle vuče lepe uspomene, a na samom početku razgovora osvrnula se na nove kandidate za "Pesmu za Evroviziju 2023".

- Nisam stigla sve da pogledam, neki deo pesama znam, ali kad budem stigla sve da preslušam onda ću moći da kažem favorita - istakla je Konstrakta.

Javnost je primetila da Konstrakta podržava i lajkuje izvođača Jovana Živadinovića Džipsija koji će se boriti u trci za predstavnika Srbije na Evroviziji u Liverpulu 2023. Sada otkriva da li se poznaju privatno i šta misli o njegovom radu.

- Ne poznajemo se privatno, ali mislim da je Džipsi napravio dosta dobru stvar, dosta dobar album prošle godine. Nekako sam ponosna što to postoji. Džipsi je svakako doneo neki novi zvuk i novi izraz, ako je to paralela, drago mi je da je tu gde jeste.

Youtube screenshot/ DA SE ZNA
Jovan Živadinović Džipsi

Konstrakta je ovom prilikom otkrila da li će se naći u stručnom žiriju na izboru za pesmu za Evroviziju.

- Nisam ja dobila takve pozive, možda će doći do toga, ali ono što stoji kao obaveza, jeste svakako naš nastup u izbornoj večeri, gde u jednom delu izvodimo "In Corpore Sano" i stavljamo tačku na onaj krug oko Sunca - ispričala je Konstrakta.

ATA Images/Antonio Ahel
Ana Đurić Konstrakta

Za kraj, Konstrakta je otkrila da li bi ponovo, kada bi se desila dobra pesma uplovila u istu priču i oprobala se na Evroviziji sa novim projektom.

- Sa ovim iskustvom ne bih ponovo ulazila u istu priču, mi smo to završili, ali da li preporučujem, da. Ja lično bih mogla da izdržim taj ponovni pritisak oko Evrovizije - zaključila je Konstrakta.

ATA Images/Antonio Ahel
Ana Đurić Konstrakta

Šta je Konstrakta još imala da kaže, možete pogledati u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike