Laća duguje Jeleni Karleuši 8.000 evra za pesme: Ona traži da joj vrati novac, otkriveno i da li je u sve umešana Ana Nikolić!

15.11.2022

07:30

0

Tekstopisac se oglasio za 24sedam nakon naših saznanja o tome koliko ga je pevačica isplatila za njegove tekstove

Laća duguje Jeleni Karleuši 8.000 evra za pesme: Ona traži da joj vrati novac, otkriveno i da li je u sve umešana Ana Nikolić!
Jelena Karleuša, Ana Nikolić i Laća Radulović - Copyright Pixabay ATAImages/M.M./A.A.

Jelena Karleuša i Milan Laća Radulović iznenada su prekinuli poslovnu saradnju, a kako su oboje objavili, dve pesme koje je uradio za njen predstojeći album su povučene.

Kako je objašnjeno od strane Jeleninog tima, Laća je isplaćen pre godinu dana za svoje tekstove. Pevačica je objavila prepisku u kojoj se, između ostalog, vidi da je tražila od tekstopisca da joj vrati novac.

Kako 24sedam saznaje, Jelena nije štedela kada su pesme za njen novi album u pitanju, što nije ni čudno, s obzirom na to da ga fanovi čekaju više od decenije. Naš izvor tvrdi da je pevačica iskeširala čak 4.000 evra po numeri, što znači da je sinu Marine Tucaković dala 8.000 evra za tekstove dve pesme.

Kako bismo saznali da li je tačno da Karleuša sada ovu cifru potražuje od njega, kontaktirali smo Laću, koji nam je odmah istakao da je na odmoru. 

- I dalje sam na odmoru, nemam komentar! Pozdrav sa planine - rekao nam je prvo Laća, pa dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Laća Radulović

- Kada bih odgovorio na to pitanje, to bi bilo otkrivanje poslovne tajne, a ne bih želeo ni vi ni ja da budemo u pravnom prestupu.

Na društvenim mrežama su se pojavili i komentari da je problem nastao zbog Ane Nikolić. Kao što je poznato, Laća je u prijateljskim odnosima sa Anom, čak je u svojoj ispovesti pisao kako su oboje bili na klinici za odvikavanje, dok s druge strane Karleuša i Nikolićeva već neko vreme nisu u dobrim odnosima, iako su bile bliske prijateljice.

Međutim, Laća ističe da Ana nema nikakve veze sa ovom pričom.

Printscreen Youtube/AmiGShow
Jelena Karleuša i Ana Nikolić

- Ne, sa Anom sam se poslednji put čuo kada je izašao prvi nastavak feljtona. Pričali smo o nekim desetim stvarima. Mogu da demantujem, to nema veze sa mozgom - zaključio je tekstopisac.

Podsetimo, Jelena i Laća su iznenada "zaratili", a kako smo saznali, razlog za to su njegove objave na Tviteru vezane za tekstove Jeleninih pesama. O čemu se tačno radi, nije poznato, s obzirom na to da tih objava sada kod Radulovića na Tviteru nema. 

On se juče takođe oglasio za 24sedam, te istakao da je Jelenin ceo album jedna velika "iluzija".

- Između mene i Jelene se ništa nije desilo. Prosto, ne želim da moja autorska dela budu deo fatamorgane koja se zove "Alfa". Moje reči nisu namenjene fantomskim projektima. Sve je to jedna velika iluzija. Ja sam tekstopisac. Nisam Dejvid Koperfild - rekao je Laća za 24sedam.

ATAImages/Antonio Ahel Printscreen Novo jutro
Milan Laća Radulović, Jelena Karleuša

Laća je čak objavio jednu celu pesmu koju je Jelena već i snimila, a zbog toga je njen pi-ar istakao da će reagovati pravna služba. Međutim, tekstopisac tvrdi da je on vlasnik tih tekstova.

- Pravna služba da reaguje na objavu mog teksta, odnosno mog vlasništva? Jedino ako tužim sebe samog. Pravo autora na delo je neotuđivo, imovinski, moralno i intelektualno. Prenos vlasništva se može desiti samo ugovorom koji potpisuju obe strane. Koliko se sećam, ništa nisam potpisao - zaključio je Laća za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike