Ćerka pronašla mrtvu majku! Oglasila se policija o tragediji u Gradačcu, otkriveni jezivi detalji

09.05.2024

07:38

0

O događaju je obaveštena dežurna tužiteljka

Ćerka pronašla mrtvu majku! Oglasila se policija o tragediji u Gradačcu, otkriveni jezivi detalji
Ilustracija - Copyright Profimedia

Meštane Gradačca uznemirila je vest o pronalasku mrtve žene, a iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) objavili su prve detalje u vezi sa tim događajem.

Kako je istaknuto, beživotnu ženu u kući je pronašla njena ćerka. Kako je kazala portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić, u sredu uveče oko 19.05 sati, Policijskoj stanici Gradačac javila se A.B., koja je rekla da je u kući svoje majke H.M. (1961.) zatekla njeno beživotno telo, piše Klix.ba.

- Na mesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave te obezbeđuje mesto događaja. Dolaskom dežurne ekipe Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac i lekara mrtvozornika na mestu događaja konstatovana je smrt H.M.- navela je Sprečić.

O događaju je obaveštena dežurna tužiteljka, koja je izašla na mesto događaja te rukovodi uviđajem, kojeg vrše istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK.

Kako je Klix.ba ranije objavio, pozivajući se na policijski izvor, u ovom slučaju postoje indicije da je nesretnu ženu ubio njen suprug, a koji je nakon toga otišao u Srebrenik gde je izvršio samoubistvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix.ba

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike