Daj neki dinar za kampanju: Kad nema Rokfelera, Savo prosi i od običnog naroda, poznata tviterašica ga totalno raskrinkala! (FOTO)

22.05.2024

11:59

0

Kad nema Rokfelera, dobro dođe i koji dinar od običnog naroda

Daj neki dinar za kampanju: Kad nema Rokfelera, Savo prosi i od običnog naroda, poznata tviterašica ga totalno raskrinkala! (FOTO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lider pokreta Kreni-promeni i lažni ekolog Savo Manojlović, koji je u žižu političke javnosti u Srbiji dospeo nakon što je njegova lista na Vračaru oborena nakon prigovora CRTE traži od svojih simpatizera da mu uplate donacije u finišu izborne kampanje za lokalne izbore 2024. godine.

To je primetila poznata korisnica platforme Iks Ksenija koja je ironično napisala:

- Đilas-Vučić mi ruše listu, kme kme, ali mi donirajte koji dinar, evro, dolar. Ovaj put na moje ime, a ne na ime pokreta - napisala je ona.

U post na Iksu priložila je i fotografije uplatnica. 

 

 

Kao što vidimo, osim što je lažni ekolog, Manojlović je sada postao i pravi prosjak. Navikao je da ga drugi finansiraju, poput Rokfelera, ali sada u foto-finišu kampanje mu svaki dinar znači, pa se preorijentisao i na džepove običnih građana.  

ATAImages/Antonio Ahel
 

Manojlović se u utorak oglasio povodom obaranja liste pokreta Kreni - Promeni na Vračaru i za to direktno optužio lidera SSP-a tajkuna Dragan Đilasa.

- Kontaktirali smo predstavnike CRTE povodom vesti da su oborili listu Kreni - Promeni na Vračaru. Crta se ne bavi kontrolorima izbora na opštinskom nivou, iako se njihov advokat nalazi na listi saradnika. Iza obaranja liste stoji Dragan Đilas - napisao je Manojlović na mreži Iks.

Odmah nakon toga se oglasio i Dragan Đilas, rekavši da se na toj listi nalaze fantomski kandidati:

- Ne znam advokata Tupanjca koji se žalio sudu, nikad ga u životu nisam video. Ali znam da lista Kreni Promeni na Vračaru ima 230 potpisa manje od zakonskog minimuma, da ima dva fantomska kandidata za odbornike koji su menjali prebivalište, kao i da doktor pravnih nauka nije ispoštovao zakonom predviđen odnos žena i muškaraca na listi - napisao je Đilas, čime je potvrdio da u opoziciji bukti pravi rat do međusobnog političkog istrebljenja

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike