Treći sajam vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana" od 22. do 24. novembra u Beogradu

30.04.2024

10:46

0

Iz godine u godinu sajam okuplja sve veći broj izlagača i profesionalnih kupaca

Treći sajam vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana" od 22. do 24. novembra u Beogradu
Copyright TANJUG/PKS/ BOBAN RISTIĆ

Treći sajam vina, hrane i turizma "Vinska vizija Otvorenog Balkana" održaće se na Beogradskom sajmu od 22. do 24. novembra 2024. godine uz podršku vlada Republike Srbije, Severne Makedonije i Albanije, saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS).

Prijave za sajam traju do 21.juna a ova manifestacija je jedinstvena i najveća regionalna platforma za povezivanje vinara, destilera, distributera, kao i profesionalaca iz vinske industrije.

Iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i profesionalnih kupaca, otvarajući nova tržišta i poslovne prilike za domaće proizvođače.

Prošle godine, sajam je okupio više od 600 izlagača iz 29 zemalja, a tokom trajanja manifestacije održano je više od 2.000 B2B sastanaka sa distributerima iz više od 40 zemalja.

Iz PKS su pozvali izlagače da budu deo najveće vinske i destilerijske manifestacije u regionu koja pruža priliku za predstavljanje i plasiranje proizvoda na internacionalnom nivou.

Prijave se mogu preuzeti na zvaničnoj stranici Vinske vizije Otvorenog Balkana, a popunjeni formular podnosi se slanjem na imejl adresu: [email protected]

Kako bi se izlagačima obezbedila vidljivost na sajmu i lakše uspostavljanje kontakta sa poslovnim partnerima iz PKS su pozvali izlagače i da popune formular za obaveznu registraciju za uključivanje u zvanični katalog sajma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike