Rani radovi Sava Manojlovića: Rokfelerovac bio član organizacije koja traži da se srpski narod proglasi genocidnim! (FOTO)

17.05.2024

16:58

0

Ono što je posebno zabrinjavajuće kada je reč o ovom rokfelerovcu jeste činjenica da je bio član Građanskih inicijativa

Rani radovi Sava Manojlovića: Rokfelerovac bio član organizacije koja traži da se srpski narod proglasi genocidnim! (FOTO)
Savo Manojlović - Copyright ATAImages/Zorana Mandić

Kandidat za gradonačelnika Beograda "Kreni-promeni"- Savo Manojlović iz petnih žila se trudi da donji deo svojih leđa uvali u fotelju prvog čoveka srpske prestonice, predstavljajući se velikim borcem za dobro građana, dok istovremeno njegov pokret finansira američka fondacija braće Rokfeler.

Ono što je posebno zabrinjavajuće kada je reč o ovom rokfelerovcu jeste činjenica da je bio član Građanskih inicijativa, a čija je osnovna uloga da se Srbija i njen narod optuže za genocid u Srebrenici! Tačnije, u okviru Građanskih inicijativa posluje i njihova "ćerka" organizacija "Resurs" centar na čijoj listi u ulozi člana je bio upravo Savo Manojlović! 

Printscreen
 

 

 

Građanske inicijative i njihova "ćerka" Resurs centar traže da se Srbija optuži za genocid, a neretko organizuju i panele na kojima govore neki od najvećih srbomrzaca poput aktivistkinje Aide Ćorović

Printscreen
 
Printscreen
 

Rokfelerovac Manojlović obrnuo je ploču otkad je odlučio da se dočepa fotelje, te ga više nema na spisku spomenute organizacije, ali na njegovu nesreću u digitalnom svetu ostaje sve zapisano, pa tako i saradnja sa onima koji žele da Srbiji i njenom narodu stave pečat da su genocidni! 

Printscreen
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike