Savršen izgled za dame punijeg stasa direktno sa Kanskog festivala: Trikovi koji garantuju besprekoran izgled

17.05.2024

18:18

0

Autor: K. B.

Na početku filmskog festivala u Kanu u utorak, otkrili smo idealnu belu kombinaciju za dame sa oblinama koja će sigurno očarati sve prisutne

Savršen izgled za dame punijeg stasa direktno sa Kanskog festivala: Trikovi koji garantuju besprekoran izgled
Copyright Profimedia

Glumica Lili Gledston, poznata po svojoj ulozi u filmu "Ubistvo pod cvetnim mesecom" Martina Skorsezea, koja joj je donela nominaciju za Oskara, zasijala je na Kanskom filmskom festivalu u utorak.

Njen besprekoran stil uvek privlači pažnju, što je rezultiralo i mestom među najlepše obučenim zvezdama na crvenom tepihu, prema magazinu "Vog".

Profimedia
 

Lili Gledston je istinska inspiracija, jer pokazuje da dame sa oblinama mogu izgledati izuzetno lepo i elegantno, posebno u svetlijim kombinacijama. Na konferenciji za novinare, Gledstonova je odabrala prelepu belu kombinaciju.

Nosila je belu haljinu dužine ispod kolena s kragnom na dvostruko kopčanje, upotpunjenu bordo mokasinama na platformi brenda "Guči" s visokom potpeticom u blok stilu. Dodala je bordo "Gučijev" GG tanki kaiš kao stilski dodatak za savršen izgled, uz velike minđuše s detaljem u bordo nijansi.

Profimedia
 

Njen minimalistički make-up s roze ružem dopunio je njen elegantan izgled.

Ova kombinacija definitivno čini svaku damu elegantnom, a posebno one sa oblinama, koje uz ovaj stil stiču samopouzdanje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike