Samo bi Jokić preživeo njegovo vreme! Šekil niže hvalospeve na račun Srbina, dok Amerikanci ne biraju sredstva za napad!

03.05.2024

08:32

0

Autor: A. S.

On baš neće da ćuti

Samo bi Jokić preživeo njegovo vreme! Šekil niže hvalospeve na račun Srbina,  dok Amerikanci ne biraju sredstva za napad!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić dobija hvalospeve na svoj račun čak i kada ne igra, i to zato što legendarni Šakil O'Nil ne gubi vreme kako bi nahvalio Srbina.

Čuveni košarkaš ne krije koliko ceni i poštuje Jokića, pa redovno na račun srpskog centra iznosi niz pohvala. Prilikom poslednjeg u nizu oglašavanja u javnosti, čuveni Šek je govorio o kvalitetu košarke u njegovo vreme i priznao da je samo jedan igrač iz današnjeg vremena koji bi se snašao u toj konkurenciji i preživeo. Da, to je Nikola Jokić.

U razgovoru sa Džej Džej Redikom, bivši košarkaš Lejkersa, Majamija, Klivlenda, Bostona i drugih velikana iz Sjedinjenih Američkih Država je morao da brani svoje stavove jer je nedavno optužen da ne ceni dovoljno današnje igrače.

O'Nil je istakao da to nije istina, pa je odmah Nikolu Jokića stavio u prvi plan.

- Kada sam ja počeo da dominiram, dovodili su sve te igrače koji nisu mogli da se nose sa nama, po tome sam ih procenjivao. Joker bi mogao da igra sa nama jer on ima sposobmost da ide spolja i iznutra - rekao je Šakil.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike