Minesota oslabljena otvara seriju sa Denverom! Sami sebe nokautirali pred gostovanje Jokiću!

02.05.2024

10:01

0

Autor: A. S.

Olakšan posao za aktuelne šampione

Minesota oslabljena otvara seriju sa Denverom! Sami sebe nokautirali pred gostovanje Jokiću!
Kris Finč - Copyright Tanjug/AP Photo/Ross D. Franklin

Denver Nagetsi su prilično lako stigli do druge runde plej-ofa NBA lige gde će irgati sa Minesotom, ali će Timbervulvsi u prvom meču, koji je na programu u noći između subote i nedelje, biti oslabljeni.

Trener Minesote, Kris Finč pod velikim je znakom pitanja za taj susret, jer je bio podvrgnut operaciji.

Finč je povredu kolena doživeo na četvrtom meču protiv Finiksa, kada je njegov igrač Majk Konli, naleteo na njega pored aut-linije.

Kako navode američki mediji, Finču je u planu da se nađe u Bol areni, ali je pitanje pod kojim uslovima i na kom mestu će sedeti.

- Ide mu dobro. Pričali smo danas, operisan je. Ne znamo da li će biti na klupi ili ne, da li će putovati uopšte. Ne znam da li će moći da bude preblizu akcije, naravno oko mene. Nadam se da će se vratiti čim može - rekao je baš Konli o povredi svog trenera i dodao:

- Šali se, u dobrom je raspoloženju. Nadam se da će proces oporavka biti takav da će biti sa nama na prvim mečevima u Denveru.

Denver i Minesota bi trebalo da igraju svoj prvi meč u noći između subote i nedelje, ali satnica još uvek nije utvrđena, pa se spekulišpe i da li će druga runda startovati te noći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike