Miličić pričao o čuvenom psovanju sudija: Bože oprosti, poznajem te džukele, ali izgovorih bljuvotine na račun dece... (VIDEO, 18+)

14.03.2024

12:22

0

Autor: G. F.

Nekadašnji košarkaš priznao da se kaje zbog serije psovki na Evropskom prvenstvu 2007. godine

Miličić pričao o čuvenom psovanju sudija: Bože oprosti, poznajem te džukele, ali izgovorih bljuvotine na račun dece... (VIDEO, 18+)
Darko Miličić - Copyright prinstcreen/YouTube/JaoMile

Svi veoma dobro pamte kako je naša košarkaška reprezentacija loše prošla na Evropskom prvenstvu u Španiji 2007. godine.

Isto tako u sećanju je ostalo i pojavljivanje Darka Miličića pred našim novinarima nakon poraza od Grčke. Užasnim psovkama "častio" je sudije te utakmice i članove njihovih porodica.

 

 

Sada, godinama kasnije, naš bivši košarkaš zna da nije trebalo tako da postupi, a u podkastu Jao Mile govori upravo o tom segmentu po kom je ostao upamćen.

- Iskreno da ti kažem, sve sam ispovedio, ali to nisam nikada. Donekle način na koji sam se obratio nije lep, nije lepo da se tako obratiš bilo kome. Bile sudije u pitanju, bilo ko, moje mišljenje o njima je moje mišljenje. Sigurno da način na koji sam se obratio u tom momentu nije u redu, ni na nivou košarke na kojem smo igrali, bilo je Evropsko prvenstvo... Ni način, ni momenat, ni mesto, ni vreme i izbor reči je sigurno bio ružan, pominjao sam nečiju decu, ćerke...

Miličić je u istom tonu zaključio priču na tu temu.

- Sigurno da je ružno i sigurno da je krađa postojala, to ide njima na dušu. Ako ćeš ti negativno da utičeš na nečiji rad i trud, na to što se neko trudi, izgara, tvoje namerno loše odluke idu tebi na čast. Bože oprosti meni što izgovorih sve te bljuvotine na račun dece i na račun ljudi koje ne poznajem. Ja poznajem te džukele, sa njima sam imao direktno ili indirektno sukob, ali pomenuh ljude koje ne poznajem, decu - zaključio je naš nekadašnji reprezentativac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike