Team Falcons rasturio konkurenciju, upisao još jednu pobedu u 2024. godini!

01.05.2024

00:44

0

Rezultat u velikom finalu vam sve govori

Team Falcons rasturio konkurenciju, upisao još jednu pobedu u 2024. godini!
Copyright printscreen/rur.rs

Dominantni Team Falcons je u ponedeljak uveče u Birmingemu osvojio još jednu titulu, savladavši BetBoom 3:0. Ako to nije dovoljno impresivno, Falconsi se navodno uopšte nisu spremali za ovaj turnir!

 

 

Šampioni su plejof započeli uz upper bracketa, ali su ubrzo pali u lower nakon poraza protiv Tundre. Posle malo neizvesnijih mečeva protiv Liquida i OG-a (2:1, 2:1), Falconsi su konačno "kliknuli". Odneli su 2:0 pobedu u revanšu protiv Tundre, da bi u velikoj završnici potpuno ponizili svoje protivnike. Navikli smo da BetBoom ima problema u kasnijim fazama turnira, ali ovaj meč nije bio nimalo izjednačen. Snimak velikog finala možete pogledati ovde.

Ovo je treći trofej za ATF-a i ekipu u 2024. godini. Za midlejnera Stanislava "Malr1ne" Potoraka, ovo je bio prvi nastup na LAN-u. S druge strane, ovo je prvi put da je BetBoom dogurao do velikog finala na LAN-u.

 

 

Pored titule, šampioni su osvojili i novčanu nagradu od 300.000 dolara, kao i 6.400 EPT poena. Time su se plasirali za predstojeći Esports World Cup.

Posle kraćeg predaha, čeka nas sledeći PGL-ov Dota 2 turnir, PGL Wallachia S1, koji počinje 10. maja. Da li će Falconsi nastaviti svoju dominaciju?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike