Ovo je fotograf koji tvrdi da ga je Depardje pretukao: Zovu ga "kraljem", često je ispred bara gde se desio incident, otkriveno i zašto

22.05.2024

12:51

0

Nećete verovati koliko godina ima paparaco

Ovo je fotograf koji tvrdi da ga je Depardje pretukao: Zovu ga "kraljem", često je ispred bara gde se desio incident, otkriveno i zašto
Žerar Depardje, Rino Barilari - Copyright Profimedia

Glumac Žerar Depardje našao se u centru skandala nakon što je odjeknula vest da je navodno napao i pretukao poznatog italijanskog paparaco fotografa Rina Barilarija. 

Sve se izdešavalo u jednom od najstarijih restorana u Rimu, "Harijev bar" u čuvenoj ulici Veneto, koji je inače proslavljen jer su u njemu snimane scene blokbastera "Sladak život" (La Dolce Vita) davne 1960. godine. 

Ovo je, inače, mesto ispred kog se često okupljaju paparaci jer neretko dolaze poznate ličnosti, pa tako to čini i Vito, kog u Italiji zovu "kraljem paparaca". On je u oktobru 2011. dobio zvanje počasnog profesora fotografije na poznatom privatnom kineskom fakultetu. Iako ima 79 godina, ne prestaje da se bavi poslom koji voli. 

Podsetimo, kako se navodi, Depardje je večerao sa dve ženske osobe u bašti pomenutog restorana, kada je Barilari krenuo da ih fotografiše. 

Iako su ga više puta zamolili da prekine, on to nije učinio, a kada je krenuo, jedna od žena koja je sedela sa Depardjeom je, navodno, krenula za njim i vikala, a francuski glumac se umešao i počeo da ga udara. 

Profimedia
Žerar Depardje

S druge strane, advokatice Magde Vavrusove, žene za koju se tvrdi da je vikala na paparaca, izjavila je da je njenu klijentkinju Barilari nasilnu gurnuo i dirao za grudi, te da je Žerar Depardje želeo da je odbrani, pa je "pao na fotografa".

Kolumnista rimskog dnevnika Republika Đani Riota, koji je bio prisutan tokom incidenta, istakao je da je na ulici "bilo puno krvi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike