Lei Stanković demolirali auto! Influenserka besna kao ris, prijavila sve policiji: Ko danas vaspitava decu?

17.05.2024

18:12

0

Pokazala i kako joj auto izgleda

Lei Stanković demolirali auto! Influenserka besna kao ris, prijavila sve policiji: Ko danas vaspitava decu?
Lea Stanković - Copyright Zorana Mandić/ATA Images

Lea Stanković, jedna od naših najpopularnijih influenserki, doživela je veliku neprijatnost u Šapcu, gde je bila poslovno. 

Naime, njen auto je bio parkiran pored jedne škole, a ona je okrivila decu iz iste da su joj ga demolirali. Tačnije, ona ističe da su joj polomili retrovizor i zadnje svetlo, te izgrebali jednu celu stranu automobila.

- Nisam vam juče ispičala šta se desilo, bila sam besna. Juče su mi razbili retrovizor, polomili zadnje svetlo i izgrebali celu stranu auta u Šapcu. Otišli smo da snimimo video, grad je predivan, međutim, ja sam shvatila da većina roditelja i nakon tragedije koja se desila prošle godine, da se nisu opametili. Ja se samo pitam da li je toliko dece nevaspitano? Deca nisu prestala da urlaju tri sata, znali ću da se slikam kad završim - pričala je Lea na Instagramu, pa nastavila:

- Nas troje smo bili na poslu, krenuli su da prozivaju, urlaju, ali ajde, na to sam i navikla. Juče sam došla do situacije da im je zabavno da mi lupaju auto. Roditelji kažu da nemaju vremena i da puno rade. Decu nisu donele rode i nisu se desila, nisam vam ih ja dala, morate da nađete vremena da ih vaspitate, a ne da ih uči ulica. Postao je trend kad mi priđu roditelji sa detetom i kažu: "Ne znam ko si ti, ali moje dete te obožava", moja odluka je kad čujem tu rečenicu da nema slike. Morate da naučite ko sam ja i da saznate šta vaše dete gleda i šta ga interesuje.

Prijavila sam policiji

Ona je na kraju ispričala da je slučaj prijavila policiji.

ATAImages/ M.M.
Lea Stanković

- Jučerašnji slučaj je prijavljen policiji, čeka se da se uradi uviđaj. Ja stojim sa policijom, a deca urlaju i traže sliku. Mislim da je situacija prehitna da deca počnu da se vaspitavaju, da ne uvaljuju telefone u ruke deci jer je ovo postalo strašno. Nije meni žao auta, imam osiguranje, nego se pitam ša je sledeće? Dokle? Ovo je iz čista mira nekome bilo zabavno da mi olupa auto. Ostavljena mi je poruka: "Lea, volim te". Kad neko nevaspitano priđe dok razgovaram sa policijom, jedem, sve ima veze, to sve počinje da neće da te ostave na miru - poručila je naša influenserka. 

Cale potresen

Njen prijatelj Stefan Pavlović, poznatiji na društvenim mrežama kao Cale Official, bio je sa Leom, jer su snimali video za njen Jutjub kanal, te se i on oglasio.

- Ljudi moji, sa Leom Stanković sam prvi put bio u Šapcu i zaista je grad prelep, ali ono što nam se desilo nas je toliko šokiralo da prosto ne mogu da verujem koliko je vaspitanje dece ravno nuli. Samo želim da pitam roditelje, ako se tako mogu nazvati pojedini, da li vi, kada vam se deca vrate iz škole kući, razgovarate sa njima uopšte? - napisao je Cale, pa zaključio:

Marija Mladjen/ATAImages
Lea Stanković i Cale Official

- Po meni su za neporijatnosti doživljene od strane maloletne dece krivi isključivo roditelji. Posle svega što nam se izdešavalo, makar da ste se malo opametili, ali ne. Ja još uvek nisam roditelj, ali kada jednog dana postanem, sigurno će mi na prvom mestu biti da lepo vaspitam svoje dete, pa onda sve ostalo. Očigledno su vam bitnije neke druge stvari, ali sve se nosi iz kuće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike