Jelena Tomašević posle dugogodišnje pauze objavila novi album! Oni su joj najveća podrška: Za mene je njihovo mišljenje presudno!

15.05.2024

21:40

0

Pevačica već „hvata i niski start" za niz koncerata

Jelena Tomašević posle dugogodišnje pauze objavila novi album! Oni su joj najveća podrška: Za mene je njihovo mišljenje presudno!
Jelena Tomašević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Tomašević predstavila je večeras javnosti svoj novi album „Iskrena", koji je objavila osam godina po prethodnom. Najveća podrška svakako su joj suprug Ivan Bosiljčić i njihova ćerka Nina, koji su i, prema njenim rečima, apsolutno učestvovali u stvaranju čitavog projekta.

- Njima se dopada, preslušavali su demo snimke, apsolutno su učestvovali u stvaranju i znaju svaki notu, stih. Oni su mi najveća podrška i njihovo mišljenje mi mnogo znači. Nina je sada već tinejdžerka i ima svoje stavove. Njihova mišljenja su presudna - naglasila je Jelena za medije, pa se potom osvrnula na „Evroviziju" koja je nedavno održana.

- Navijala sam za Teyu Doru, divno nas je predstavila, dostojanstveno. To je što se tiče Srbije, a ovako sam navijala za Francuza, on mi se dopao kao pevač i kao pojava, prava zvezda. I Hrvatski predstavnik je bio sjajan. Za sada nemam želju i potrebu da se ponovo prijavljujem - objasnila je, te otkrila naredne poslovne korake koje je isplanirala.

Teya Dora, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Imaću koncerte po regionu, Skoplje, Sarajevo, Banjaluka, zajednički koncert sa Ivanom... Posle će biti i Srbija, naravno, ovaj album zaslužuje jednu koncertnu promociju - ističe Tomaševićeva, dok je njen suprug za medije izjavio da po njemu album „Iskrena" nosi pravo ime, dostojno njenog karaktera.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Vrlo sam uzbuđen. Ovaj album nosi pravo ime, ime dostojno Jeleninog karaktera. Dugo se spremao, ona ima divne saradnike i ja nisam pomagao u kreativnom smislu, Jeleni je bio potreban suprug i ja sam ovde bio samo suprug - rekao je Bosiljčić.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike