Roditelji Barbare Bobak o Darku Laziću: Da je trebalo da nam bude zet, bio bi!

15.05.2024

17:51

0

Svetlana i Saša, pevačicini majka i otac, svakako bi voleli da im se ćerka uda, te im podari unučiće

Roditelji Barbare Bobak o Darku Laziću: Da je trebalo da nam bude zet, bio bi!
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/Zorana Mandić

Roditelji Barbare Bobak, Svetlana i Saša, svakako su ponosni na poslovne uspehe svoje mezimice, ali ne kriju i koliko priželjkuju njenu udaju, te dan kada će im ona podariti unučiće.

- Naravno da želimo, želimo mi i unučiće i zeta, to je nešto što joj tek sledi. Najvažnije (je) da zet nju poštuje, da je voli, čuva i da prihvati nju takvu kakva je i tu njenu ogromnu energiju, da uspe da je isprati. Verujemo da takav postoji, ali se još nije pojavio - kazali su kroz osmeh „Informeru", a pošto im je tokom razgovora na ovu temu pomenut pevač Darko Lazić, Barbarin nekadašnji momak, istakli su „da bi im on bio zet da je sudbina tako htela".

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nije bio zet, da je trebalo da bude, ostao bi. Upoznali ga jesmo, ali ne bi govorili dalje o njemu - kratko su prokomentarisali Bobakovi pojavivši se na promociji novih pesama svoje mezimice.

„Haos" im je, inače, apsolutni favorit.

- Ona je stalno pevala kad je bila mala, ali nismo mislili da će joj to postati poziv. Nismo imali pevače u familiji, ali eto, iznenadila nas je. Mi smo srećni, ali ne zbog samog uspeha, već zato što je ona srećna u svemu tome - naglasili su Svetlana i Saša za pomenute medije.

Barbara Bobak, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike