Tropiko bend odao počast ženi koja je zaslužna za njihov uspeh: Ovaj susret bio je sudbinski! (FOTO/VIDEO)

15.05.2024

11:30

0

Pre nekoliko godina je preminula

Tropiko bend odao počast ženi koja je zaslužna za njihov uspeh: Ovaj susret bio je sudbinski! (FOTO/VIDEO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Nakon uspeha numere "Moj Beograde", Tropiko bend sinoć je objavio pet novih pesama za koje su snimili i spotove.

Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove projekte, ali na ovaj je publika dugo čekala.

ATAImages/ A.A.
Tropiko bend

Posebnu pažnju privukao je spot za pesmu "Gorim ja" koji nosi jednu emotivnu životnu priču. Naime, pre 23 godine, kada Tropiko bend još uvek bio mlada grupa iz Leskovca, jedna žena je imala ključnu ulogu koja je bila sudbonosna za njihove životne puteve.

Igrom slučaja, kada su svirali u lokalu u blizini Leskovca, ona se oduševila momcima. Prišla im je da se upoznaju, predstavila se, da bi im zatim dala vetar u leđa, odnosno da se odvoje od rodnog grada i okušaju sreću u Beogradu. I zaista je tako bilo. Ona ih je dovela u Beograd, upoznala sa menadžerima i ljudima iz sveta muzike, pa su tako oni napravili prve uspešne korake.

ATAImages/ A.A.
Tropiko bend

Njena smrt pre nekoliko godina teško je pala Tropiko bendu, pa su članovi odlučili da video spot posvete upravo njoj jer da nije bilo nje, pitanje je gde bi oni danas bili i da li bi uspeli da ostave veliki trag u muzici.

Oni o ovome ne vole da pričaju u javnosti, ali našli su način da joj se oduže zato što ih je uputila u glavni grad da pokažu šta znaju, što se na kraju ispostavilo kao pun pogodak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike