„Da imam dečka, ostavio bi me!" Sandra Afrika u vrelom izdanju predstavila svoj novi album: Na ovu pesmu je dala najviše para! (VIDEO)

13.05.2024

21:45

0

Projekat nosi naziv „Zaboravljena lutka"

„Da imam dečka, ostavio bi me!" Sandra Afrika u vrelom izdanju predstavila svoj novi album: Na ovu pesmu je dala najviše para! (VIDEO)
Sandra Afrika - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, u izazovnoj crvenoj haljini predstavila je večeras javnosti u jednom prestoničkom lokalu svoj novi album, „Zaboravljena lutka". Brojne poznate ličnosti došle su da je pozdrave - od Jane Todorović sa ćerkom Kristinom Džulijen, preko Anabele Atijas, do Emira Lapsusa... Nema ko se nije pojavio, vidno raspoložen za provod.

- Javili su mi se i neki ljudi koje stvarno dugo nisam čula. Dosta im se pesama sviđa. Oduševljeni su, puno mi je srce, iskreno. Ne znam ni šta bih rekla, malo imam tremu. Nikad je dosad nisam imala (smeh). Ushićena sam - počela je Sandra pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, pa je potom naglasila da joj je ipak sud publike na prvom mestu.

Osvrnuvši se, međutim, na svoj emotivni život, pevačica je istakla da „tu fioku još ne otvara" jer za to nema vremena.

- Ništa! Ljubav je u fioci koju još nisam otvorila. Sačekaće. Nemam vremena. Da imam partnera, mislim da bi me ostavio - prokomentarisala je Afrika, između ostalog, a pošto smo je upitali koja nova pesma joj je najskuplja, dobro je morala da se preračuna.

- „Zid", „Skote moj"... Za sada, eto, to su neke... Nikad ne pričam o cenama, ali kako kaže moja koleginica Dara Bubamara: „Puno košta" - nasmejala se onda.

Detaljnije o „Zaboravljenoj lutki", kao i tome da li bi Sandra „drugarici" koja je spavala sa njenim dečkom stvarno poslala piće, poslušajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike