Britni Spirs u pokretu i bez obzira na prelom, jeziv prizor! „Čula sam da noga može i sama od sebe da zaceli..." (VIDEO)

13.05.2024

07:45

0

Ovim potezom je sve zabrinula

Britni Spirs u pokretu i bez obzira na prelom, jeziv prizor! „Čula sam da noga može i sama od sebe da zaceli..." (VIDEO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Pevačica Britni Spirs mnoge je zatekla pošto je otkrila da „hoda iako joj je noga slomljena", putem Instagrama. Povredu je, prema tvrdnjama pojedinih stranih medija, zadobila tokom izvesne drame s dečkom Polom Solizom, ali ona je to brzo demantovala istakavši kako je „tek doživela uganuće i da joj to nije prvi put". Kako je još sama naglasila - ukoliko se kreće brže, „stopalo joj se u potpunosti oduzme".

Levu nogu, inače, operisala je do sada tri puta. Zahvat na kolenu imala je dvaput, a na stopalu za sada jednom.

 

 

- Čula sam da sama od sebe može da zaceli, ali i da postoji velika šansa da se ponovo posle polomi. Kad sam išla na operacije, bila bih u strašnim bolovima, pa sam sad uporna ovako... Hoću da vidim da li moje telo zna da se oporavi samo - objašnjavala je Britni.

Prethodno, podsetimo, pevačica je pokazala oteklo stopalo onlajn pre nego što joj je ukazana lekarska pomoć u Los Anđelesu.

- Ogromno mi je stopalo, a ovo drugo, vidite... Malo je, baš - komentarisala je Britni tada.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike