Milica Pavlović pokradena! Pevačica ponovo tuži koleginicu zbog autorskih prava, a u pitanju su milioni

11.05.2024

17:59

0

Njena će "biti poslednja"

Milica Pavlović pokradena! Pevačica ponovo tuži koleginicu zbog autorskih prava, a u pitanju su milioni
Copyright ATAImages/ A.A.

Milica Pavlović se pre dve godine našla u centru skandala sa Anom Nikolić zbog pesme "Provereno", kada su se sukobile oko autorski prava, a gotovo identična situacija se sada ponovila. Naime, grčka pevačica Ivi Adamu snimila je Pavlovićkin poznati hit "Tačno tako", bez dozvole autora.

Inače, ovu numeru je radio grčki kompozitor Fivos Tasapoulos, sa kojim Milica godinama unazad ima uspešnu saradnju. Upravo on namerava da tuži Ivi, a navodno tražiće višemilionsku odštetu.

Kako kaže izvor za Informer, za ovo mu je potrebna saglasnost naše pevačice, koja je još uvek neodlučna, te sada sve zavisi od nje.

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

Takođe, mediji dodaju i da je ona posle skandala sa Anom Nikolić promenila način poslovanja, te kroz ugovore zahteva da se maksimalno osigura od ovakvih neprijatnosti.

- Milica od skandala sa jednim kolegom, ali i zbrke oko pesme "Provereno", sa svim kompozitorima od kojih kupuje numere potpisuje ugovor da autori prvih pet godina nemaju apsolutno nikakava prava oko toga kome će da ustupe pesmu, već su u obavezi da se konsultuju sa njom. Iz tog razloga, Milica plaća najmanje 60 posto skuplje sve kompozicije koje objavljuje. Na taj potez se odlučila zbog pređašnjih neprijatnih situacija, a ponajviše zbog skandala sa Anom Nikolić, kada je pevačica želela da se okoristi o Miličinu slavu i "hajp" za vreme albuma "Posesivna" - završava priču izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike