Jovana Jeremić o Pljugici i Desingerici: Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom (VIDEO)

20.08.2023

22:02

0

Voditeljka je stala u odbranu Draška Stanivukovića

Jovana Jeremić o Pljugici i Desingerici: Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom (VIDEO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Velika fama se podigla pošto je gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković otvoreno zabranio koncert dvojca Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji je trebalo da se održi u pomenutom gradu.

Nakon što je Stanivuković izrazio negodovanja nastupa pomenutnog dvojca, Desingerica je gradonačelniku uputio niz prozivki. I Jedni ga osuđuju, drugi ga podržavaju, a na tom spisku se nalazi i voditeljka Jovana Jeremić, koja je stala na Draškovu stranu. 

Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages/M.P./ATAImages
Desingerica i Pljugica, Draško Stanivuković

- Znam šta je Draško želeo. I jednim delom ga apsolutno razumem. Ne može da bude normalno da neko udara patikom u glavu na nastupu ili mokrom čarapom i da svi ćute - počela je Jovana u Jutarnjem programu i dodala:

 

 

- Ovo neće niko da prokomentariše u medijima, osim mene i par ljudi koji nemaju dlake na jeziku. Ljudi, to nam truje naciju, pričamo realno.

Ona je to povezala i sa osudama zbog njenih slika u mini kupaćem kostimu koji je nosila pre nekoliko dana na plaži.

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

 

- Problem je kada se neko skine na plaži u bikini koji je ultra se**i. Znači, problem je bikini i ta žena koja je ultra seks bomba, kojoj fantastično stoji taj bikini i u skladu je sa njenim oblinama. A nije problem kada neko tuče nekog patikom u glavu. Čekajte, pa mi smo kao nacija zastranili. Pecvači moraju da povedu računa. Dosta je bilo sa tim pozivanjem dece na drogu, blud, nemoral, razvrat. Mislim da je tome odzvonilo - kategorična je ona.

- Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom na nastupu. To je čist satanizam. glorifikovanje zla kroz pesme... Moraju da povedu računa o svojim tekstovima. Glorifikovanje zla, satane, to je nedopustivo - ispričala je Jovana u jednom bloku Jutarnjeg programa.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike