Jelena Karleuša se pojavila u stajlingu od nekoliko hiljada evra, pa otkrila istinu o odnosu sa Darom i Sekom! (FOTO)

10.11.2022

14:10

0

Pevačica je zamerila koleginici to što se družila sa njenom najvećom rivalkom Cecom Ražnatović

Jelena Karleuša se pojavila u stajlingu od nekoliko hiljada evra, pa otkrila istinu o odnosu sa Darom i Sekom! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jelena Karleuša danas se pojavila u jednom prestoničkom hotelu kako bi promovisala nastup koji će održati za doček 2023. godine. Poznata po tome da voli da privuče pažnju gde god se pojavi, to je učinila i ovog puta.

Ona se pojavila u bež kaputu brenda "Balensijaga" koji košta 2.790 evra, ali i sve ostalo na njoj je bilo u istom tonu - naočare (500 evra), čizme na visoku štiklu, kao i torbica (2.200).

Jelena je odgovarala i na razna pitanja novinara, pa se osvrnula na svoje koleginice - na priču o tome da se ne druži više sa Darom Bubamarom, ali i kako se provela na nastupu Seke Aleksić.

- Ne može nijedna koleginica da me razočara jer ništa i ne očekujem od njih. Ima divnih ljudi, manje dobrih, u jako dobrim odnosima sam sa Natašom Bekvalac, Milicom Pavlović, ona mi šalje ajvar, zna na šta padam. A ovo što je uradila Dara Bubamara to je njen izbor, odluka, ide njoj na čast. Ništa me nije povredilo od nje, to su neke igrice. Kad učinim nešto lepo nekome, ne radim da bi oni meni vratili - rekla je Jelena, pa se osvrnula na Seku:

Instagram printscreen/cecaraznatovic
Dara Bubamara i Ceca Ražnatović

- Pravite vatru tamo gde je nema, pravite mi problem. Pevačice su, zaključno sa mnom, jako sujetne i osetljive na te odnose kad se jedna druži sa drugom. To je ljubomora kao da smo u braku. Ja nisam znala da će Seka nastupati na proslavi, ali mogu da kažem da je dugo nisam videla uživo, ali mnogo lepše i mršavije izgleda uživo i jako je lepa žena. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić

Inače, Jelena se našalila da je honorar za novogodišnji nastup uzela u ajvaru, pa pozdravila poresku inspekciju, a onda dodala da će ono što zaradi te noći uložiti u svoj sledeći nastup.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike