Bela Hadid u modricama! Jeziv prizor manekenke šokirao svet: Imam bolove, moždanu maglu i anksioznost! (FOTO)

09.11.2022

11:25

0

Manekenka nije otkrila više detalja o svom zdravstvenom stanju. Ipak, ranije je ispričala da pati od lajmske bolesti, odnosno bakterijske zaraze koja napada organizam

Bela Hadid u modricama! Jeziv prizor manekenke šokirao svet: Imam bolove, moždanu maglu i anksioznost! (FOTO)
Bela Hadid - Copyright Profimedia

Bela Hadid, američki model, nedavno je dobila prestižnu nagradu za borbu za mentalno zdravlje mladih, a sada je zabrinula milione pratioca nakon što je u ponedeljak na svom Instagramu podelila fotografije svojih modrih nogu i leđa prekrivenih flasterima.

Dvadesetšestogodišnja manekenka je sedela u toplesu na krevetu u bolničkoj sobi, sa zavojem oko desne ruke i gazom na leđima.

U nizu fotografija, manekenka je prikazala svoje modre noge, i zavijeno telo. Prekrivene su velikim, tamnim modricama, a na trećoj fotografiji može se videti epruveta koja je napunjena krvlju.

Manekenka ovom prilikom nije otkrila više detalja o svom zdravstvenom stanju. Ipak, ranije je pričala da pati od lajmske bolesti, odnosno od bakterijske zaraze koja napada organizam i koja u težim slučajevima može dovesti do problema s radom srca, oštećenja živaca, oticanja zglobova i poteškoća s koncentracijom. Detalje njenog stanja možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

- Nekad spavam 12 sati i ne mogu da ustanem iz kreveta. Imam jake bolove u zglobovima, takozvanu moždanu maglu i anksioznost. Postoji mnogo simptoma koji se ne mogu odmah uočiti. Život ide dalje i ne smem odustati - pričala je manekenka pre šest godina o svojoj borbi s tom bolešću na jednom događaju. 

Profimedia
Bela Hadid

Podsetimo, slavna manekenka je ove godine u piku karijere, a na nedelji mode u Parizu je "ukrala šou", kada je u okviru Kopernijeve kolekcije za proleće 2023. prošetala pistom, a pojavila se u toplesu i samo u diskretnim, belim gaćicama te visokim potpeticama.

Bela je gole grudi pokrila rukom, a onda je usledila magija! Naime, njoj su prišla dvojica kreatora pa joj sa sprejom napravila belu haljinu dužine ispod kolena, sa spuštenim polurukavima. Haljina je izgledala potpuno verodostojno, a ovaj možda i revolucinarni trenutak sve je zapanjio.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike