Rat do istrebljenja u opoziciji: Sprema se tužba protiv Sava Manojlovića!

22.05.2024

15:28

0

Ovo je inače poslednji čin opozicione tragedije na relaciji Dragan Đilas - Savo Manojlović

Rat do istrebljenja u opoziciji: Sprema se tužba protiv Sava Manojlovića!
Copyright Antonnio Ahel/ATA Images/Tanjug/Sava Radovanović

Direktorka Audio i video produkcije JSP Jovana Polić nagovestila je da će tužiti lidera "Kreni-Promeni" Savu Manojlovića.

Povod za tužbu protiv Manojlovića, kako je objasnila u pisanoj izjavi koju su preneli tajkunski mediji, je izjava lažnog ekologa da JSP radila spotove za Stranku slobode i pravde, i da joj je advokat Vladimir Tupanjac bio pravni zastupnik.

Polić je saopštila da je stavljanje Audio i video produkcije JSP u bilo kakav kontekst obaranja izbornih listi za lokalne izbore u Beogradu, u najmanju ruku maliciozno, "a uz to je sve što je, u vezi sa tim, Savo Manojlović rekao - laž".

Milos Tesic/ATAImages
 

- Za gospodina Vladimira Tupanjca, do sada, nisam ni čula, a kamo li ga angažovala kao advokata za JSP produkciju, ili mene lično. U tekstu CINS-a na koji se ovaj doktor pravnih nauka poziva, nigde tako nešto ne piše. Što je apsolutni dokaz da Manojlović, u maniru režima i režimskih medija, koji služe da bi targetirali, to danas radi i sa Audio i video produkcijom JSP - navela je Polić.

Ovo je inače poslednji čin opozicione tragedije na relaciji Dragan Đilas - Savo Manojlović.

Manojlović oglasio se povodom obaranja liste pokreta "Kreni - Promeni" na Vračaru i za to direktno optužio lidera SSP-a Dragan Đilasa.

 

 

- Kontaktirali smo predstavnike CRTE povodom vesti da su oborili listu "Kreni - Promeni" na Vračaru. Crta se ne bavi kontrolorima izbora na opštinskom nivou, iako se njihov advokat nalazi na listi saradnika. Iza obaranja liste stoji Dragan Đilas - napisao je Manojlović na mreži X.

Sa druge strane, odmah se oglasio i Đilas.

- Ne znam advokata Tupanjca koji se žalio sudu, nikad ga u životu nisam video. Ali znam da lista "Kreni Promeni" na Vračaru ima 230 potpisa manje od zakonskog minimuma, da ima dva fantomska kandidata za odbornike koji su menjali prebivalište, kao i da doktor pravnih nauka nije ispoštovao zakonom predviđen odnos žena i muškaraca na listi - napisao je Đilas.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike