Aleksandar Vulin poručio u prepunom Spensu: Predsedniče svih Srba, kada vam bude teško, setite se ove sale i ovih ljudi! (FOTO)

19.05.2024

13:45

0

Aleksandar Vulin poručio u prepunom Spensu: Predsedniče svih Srba, kada vam bude teško, setite se ove sale i ovih ljudi! (FOTO)
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug/Video

Veliki skup Izborne liste “Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra” počeo je od 13 časova u velikoj hali Spens u Novom Sadu. 

Na mitingu se okupilo više od 10 hiljada članova SNS-a, funkcionera stranke, ali i koalicionih partnera.  

Prvo se okupljenima obratila prof. dr Vesna Turkulov, a nakon nje potpredsednik vlade i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, koji je pred okupljenima rekao sledeće.  

Tanjug/Video
 

- Predsedniče svih Srba, predsedniče Vlade, ministri, zemljaci, dobar dan, srećna vam buduća pobeda sabrani još jednom ispod iste zastave u gradu svih Srba, ali i svih onih koji su u njemu bar jednom zaplakali ma odakle da su došli... Ovo je borba da se našim porazom na izborima izazovu prlamentarni pa predsednički izbori da se slomi politika slobode, da se slomi Aleksnadar Vučić, da se slomi politika slobodne Srbije, ovo su izbori koje Srbija ne sme d aizgubi, koje Srbija mora da dobije... rekao je Vulin. 

-Ovo su izbori za pravo da ne odustanemo od Republike Srpske, da nikad ne priznamo lažnu družavu Kosovo, da ostanemo vojno neutralni, da ne uvedemo sankcije Ruskoj Federaciji, jasno je poručio Vulin, a onda se obratio predsedniku Vučiću.

-Poštovani predsedniče, predsedniče svih Srba, idete u Njujork, idete u prokleto lijevno, tamo gde vas čekaju moćni nprijatelji, gde vas pratimo sa malo nade a sa puno ponosa . Kada vma bude najteže kad vam budu pretili, kad vam kroz zube budu rekli da se samo malo umirite, jer metak koji je našao slovačkog premijera, može da nađe i predsednika Srba... Kada vam budu pretili kada vam budu govorili da vam je malo snage, setite se ove sale, ovih ljudi...  - istakkao je Vulin. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike