Lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ nam čuva rezultate i budućnost

29.04.2024

11:12

0

Autor: 24sedam

Jedino lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ garantuje budućnost u kojoj ćemo upehe da sačuvamo i nastavimo da nižemo, svoj glavni grad i čitavu Srbiju odbranimo i snažno ih guramo napred

Lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ nam čuva rezultate i budućnost
Copyright SNS

Dr Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, i Vesna Vidović, kandidat za odbornika u Skupštini grada Beograda sa liste „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“, obišli su danas Sopot.

SNS
 

U razgovoru sa aktivistima SNS i stanovnicima ove gradske opštine, dr Orlić im je zahvalio za predanu borbu, za to što dostojanstveno zastupaju politiku predsednika Aleksandra Vučića. Istakao je da nijednog rezultata ne bi bilo bez njihovog truda, rada i posvećenosti. „U toj borbi smo saborci koji ponosno stoje zajedno“, rekao je dr Orlić.

SNS
 

Kako je dodao, jedino lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ garantuje budućnost u kojoj ćemo upehe da sačuvamo i nastavimo da nižemo, svoj glavni grad i čitavu Srbiju odbranimo i snažno ih guramo napred. „Zato je podrška naroda predsedniku Vučiću godinama unazad neprikosnovena i nedvosmislena, a pobeda liste koja nosi njegovo ime biće – najubedljivija i najveća do sada“, zaključio je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike