Poslednji intervju Lize Meri Prisli: Dva dana pre njene smrti mnogi su primetili da nešto nije u redu (VIDEO)

13.01.2023

19:29

0

Autor: Dejan Ćirić

Preminula je od posledica snažnog srčanog udara

Poslednji intervju Lize Meri Prisli: Dva dana pre njene smrti mnogi su primetili da nešto nije u redu (VIDEO)
Liza Meri Prisli - Copyright Profimedia

Svetom je danas odjeknula vest da je ćerka legendarnog Elvisa Prislija, Liza Meri Prisli, preminula u 54. godini života od posledica snažnog srčanog udara.

Umrla je u svom domu u Kaliforniji. U spavaćoj sobi Lizu je pronašao bivši muž Deni Kio, koji živi na zajedničkom imanju. Pozvao je hitnu pomoć, bolničari su uradili reanimaciju u njenoj kući pre nego što su je prebacili u bolnicu, ali nažalost sve je bilo uzalud. Otišla je na isti način kao i njen slavni otac.

Profimedia
 

Nesigurna i usporena

Samo pre nekoliko dana, tačnije u utorak uveče, Liza je sa majkom Prisilom Prisli bila na dodeli Zlatnih globusa, gde je davala izjave za medije, a njeni obožavaoci su primetili da nešto nije u redu, jer je na snimku govorila usporeno i delovala nesigurno, pridržavajući se za prijatelja.

Jubilarnoj 80. ceremoniji dodele Zlatnih globusa prisustvovala je zbog Ostina Batlera koji je osvojio ovu nagradu za ulogu kralja rokenrola u filmu “Elvis” Baza Lurmana.  

Profimedia
 

Mnogo sam zabrinuta za nju

Liza Meri Prisli je izjavila da je bila oduševljena Ostinovim talentom, međutim mnogi su primetili da nešto nije u redu, ali su u svojim komentarima, pružajući joj podršku, naveli da joj ništa ne treba zameriti jer pati zbog samoubistva svog sina Bendžamina koji je sebi oduzeo život 2020. godine.

“Izgleda pomalo izgubljeno, ali je bez obzira na to pažljivo saslušala pitanja i odgovorila na njih. Želim joj sve najbolje. Prošla je kroz toliko toga”, “Liza je imala mnogo težak život. Tu je i činjenica da Elvisova porodica ima istoriju bolesti srca. Mnogo sam zabrinuta za nju”, neki su od komentara.

Nažalost, samo dva dana kasnije Liza Meri Prisli se pridružila svom ocu i sinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike