Jeziva poruka na grobu Noe Milivojev: Misteriozna osoba na krstu ostavila znak bola

12.07.2023

15:41

0

Autor: 24sedam

Na grobu Noe Milivojev pojavilo se neobični predmet.

Jeziva poruka na grobu Noe Milivojev: Misteriozna osoba na krstu ostavila znak bola
Copyright TikTok_noa.diva N O A

Na grobu Noe Milivojev (18), koja je juče sahranjena u rodnom Kovilja, porodica je zatekla plastičnu igračku leptira. I to na krstu.

Milivojeva je bila veliki ljubitelj tetovaža i na telu ih je imala nekoliko. Jedna od njih, slika leptira na njenoj butini, izazvala je pravu lavinu. Ubica je upravo sa ovog dela isekao deo kože kako bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela.

Odmah dan nakon sahrane, na grobu ubijene tiktokerke, tačnije na krstu, pojavila se plastična figurica upravo leptira, kakvog je Noa imala na svojoj butini, što je sve bacilo u rebus, s obzirom da je ova njena tetovaža imala jaku simboliku.

Kako je ubica odlučio da sačuva baš taj deo tela iskasapljene Noe, mnogi smatraju da je ova tetovaža takođe usko povezana sa njim i njihovom turbulentnom vezom, zbog čega je ova figurica na njenom grobu dodatno zaintrigirala sve. Inspiraciju za tetovažu leptira preuzela iz pesme "Poslednji let" Seke Aleksić.

Noa je nestala 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda. Osumnjičeni za ubistvo Ognjen Dabetić (33), sa kojim je bila u emotivnoj vezi, odmah je uhapšen i sve je priznao.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike