Predsednik opštine Novi Beograd uručio stolove za tekbol u 6 srednjih škola: Ali mlade sportiste očekuje još iznenađenja (FOTO)

22.05.2024

16:29

0

Autor: R.M.

Stolovi za tekbol, koji među mladima postaje sve popularniji sport, uručeni su u Devetoj gimnaziji „Mihailo Petrović Alas“

Predsednik opštine Novi Beograd uručio stolove za tekbol u 6 srednjih škola: Ali mlade sportiste očekuje još iznenađenja (FOTO)
Copyright Promo

Predsednik Gradske opštine Novi Beograd Bojan Bovan, uručio je danas stolove za tekbol direktorima šest srednjih škola sa teriotorije opštine.

Stolovi za tekbol, koji među mladima postaje sve popularniji sport, uručeni su u Devetoj gimnaziji „Mihailo Petrović Alas“, u kojoj su članovi novobegradskog tekbol kluba gimnazijalcima predstavili pravila te interesantne igre, mešavine stonog tenisa i fudbala.

Promo
 

- Želeli smo da obogatimo sportske aktivnosti naših srednjoškolaca i s obzirom na to da je mladima tekbol veoma interesantan sport, omogućimo im da se njime bave u fiskulturnim salama - rekao je Bovan prilikom uručenja poklona gradske opštine.

Promo
 

Pored šest stolova koji će biti postavljeni za srednjoškolce, opština Novi Beograd će postaviti i četiri stola na otvorenom, tako da će tekbol moći da igraju i rekreativci.

- Lokacije za postavljanje stolova odredićemo tokom naredne sedmice, vodeći računa o tome da to budu tereni na kojima naši mladi sugrađani provode mnogo vremena i treniraju neke druge sportove - izjavio je predsednik opštine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike