Brazilski Hulk preminuo na svoj 55. rođendan: Ubrizgavao sebi opasne injekcije da bi povećao mišiće - i skončao (VIDEO)

03.08.2022

14:15

0

Autor: Z. A.

Voleo je kada ga ljudi na ulici zovu čudvištem

Brazilski Hulk preminuo na svoj 55. rođendan: Ubrizgavao sebi opasne injekcije da bi povećao mišiće - i skončao (VIDEO)
59389731_350149635850085_4784083964906715776_n - Copyright Instagram: valdirsynthol

Brazilski bodibilder i popularni tiktoker Valdir Segato, koji je u mišiće ubrizgavao ulje opasno po život, a sve kako bi imao veće mišiće, preminuo je 2. avgusa na 55. rođendan, piše Daily Mail.

On je godinama pomoću injekcija ubrizgavao „Synthol“ i tako rizikovao srčane udare i infekcije, a sve kako bi dobio što veće mišiće i izgledao poput Hulka i Arnolda Švarcenegera.

Kako je ranije izjavio, brazilski bodibilder bio je inspirisan fizičkim izgledom fiktivnih likova. Obožavao je kada bi ga na ulici zvali „čudovište“.

- Zovu me Hulk, Švarceneger i Hi-Men i ja to obožavam. Udvostručio sam bicepse, ali i dalje želim biti veći nego što jesam - rekao je 2016. godine, piše Daily Mail.

Brazilac je s ponosom objavljivao video-zapise i fotografije svog neproporcionalnog tela na društvenim mrežama. Osim toga, na Instagram profilu promenio je ime u Valdir Synthol, po supstanci koju je koristio za povećanje mišića.

Kako pišu lokalni mediji, Valdir je imao samo nekoliko prijatelja i povremenih posetilaca, te živeo izolovan život, iako ga je na društvenim mrežama pratilo više od 1,6 milliona ljudi.

Leksri su ga pre šest godina upozorili kako bi se mogao suočiti sa amputacijom ili oštećenjem živaca ako nastavi koristiti injekcije, ali on ih je ignorisao.

„Synthol“ koji je koristio je sterilisano ulje koje se sastoji od 85 odsto ulja, 7,5 odsto „Lidocainea" (leka protiv bolova) i 7,5 odsto alkohola, pa je izuzetno opasan za upotrebu.

Pokazalo se da može biti konban, brazilskog Hulka više nema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike