Ona je glavna tema zbog veze sa 10 godina mlađim Harijem Stajlsom, ali i zbog besprekornog stila

12.01.2021

12:55 >> 12:15

0

Svi bruje o lepoti Olivije Vajld, a zbog nove ljubavi detaljno se rašlanjuje njen modni stil

Ona je glavna tema zbog veze sa 10 godina mlađim Harijem Stajlsom, ali i zbog besprekornog stila
Copyright Profimedia

Vest koja je ovih dana obišla svet je da su glumac i pevač Hari Stajls i glumica Olivija Vajld u vezi. Slavni par imao je i svoje prvo javno pojavljivanje na venčanju njegovog agenta, što su mediji propratili brojnim paparaco fotografijama.

Bivši član benda “One Direction” odavno se uspostavio kao modna ikona, pa čak i dospeo na naslovnu stranu kultnog “Vogua” kao prvi solo muškarac u istoriji, a nova devojka definitivno može da mu parira kada je stil u pitanju.

Profimedia

Njen zaštitni znak su boho haljine, a osim njih odlično nosi sve uzorke i žive boje.Oblači iz i za crveni tepih, ali i za šetnju sa decom koju ima iz veze sa komičarem Džejsonom Sudeikisom. Mada, moramo priznati, šta god da obuče američko-irska glumica izgleda besprekorno.

Profimedia

Kada nije na crvenom tepihu, najbolje se oseća u patika, pantalonama, udobnim majicama ili maksi haljinama. Tada je sa minimalnom šminkom, dok joj je kosa podignuta u opuštenu punđu.

-Obožavala sam tu odeću. Pantalone niskog struka, pripijene majice, patike… U takvim modnim kombinacijama najbolje se osećam i u njima mogu na kraj sveta – rekla je ona u intervjuu za InStyle navodeći da ju je za neformalni stil nadahnula uloga u hit seriji “The O. C.” koja je početkom dvehiljaditih pratila dogodovštine kalifornijskih tinejdžera.

Za nju su ikone stile Bob Marli i Kit Ričards, a priznaje da modu ne doživljava ozbiljno i da rado spaja damski stil sa buntovnim šikom.

-Kad niste sigurni kako se obući, ugledajte se na Francuskinje. Minimalizam i jednostavnost nikad ne izlaze iz mode – rekla je ona.

Ovu glumicu nisu bez razloga proglasili kraljicom “basic” komada. Mnogo puta dokazala je da izvrsno slaže “basic” komade i postiže da oni izgledaju dostojno svakog “eventa” i crvenog tepiha. Obična majica sa natpisom, sivi kaput s naglašenim ramenima, crne kožne pantalone i kožne gležnjače autfit su koji na njoj izgleda sjajno.

Na crvenom tepihu najradije bira ženstvene komade, a mogli smo je videti u haljinama sa šljokicama, kreacijama sa volanima i sa smelim dekolteom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike