Četiri načina kako da nosite džemper ove sezone

30.03.2021

16:15 >> 12:57

0

Sjajan za kombinovanje, a sjajno i greje u prohladnim večerima

Četiri načina kako da nosite džemper ove sezone
Copyright Pexels/Daria Shevtsova

Stiglo je proleće sa svojim prohladnim jutrima i svežim večerima. Zato nismo spremni i ne želimo da se odreknemo naših najmekših džempera. Plus, sjajni su za kombinovanje.

Zato vam danas donosimo nekoliko inspiracija za kombinovanje džempera.

Uz mini dužine

Pletivo i mini dužine su najbolje od oba sveta. Iako za ovu stilsku vežbu treba da sačekamo da se sunce zadrži malo duže (dajte mu još nedelju-dve) već pravimo planove i tražimo šortseve i mini suknje. Pošto je dužina kratka i visok struk je obavezan, a najbolje je da se držite najklasičnijih džempera koji će izbalansirati siluetu ali i dovoljno grejati.

Ton na ton

San svakog minimaliste: nijanse iz iste svetle palete koje teksturu odeće izbacuju u prvi plan. Napravite iskorak od kombinacije džempera u setu sa donjim delom od pletiva i napravite svoj komplet od različitih materijala: meki džemper savršeno se ističe pored tankog štofa, farmerki ili kože – a za dodatne stilske poene ubacite i aksesoar od krzna u istoj boji.

Upasano

Kako da nosite kardigan sa velikim dugmetima ili trendi polurolku sa rajsfešlusom? Upašite ih! Još jedna kombinacija u kojoj je visok struk obavezan, a najbolje opcije jesu kontrastne kožne pantalone sa faltama i farmerke u stilu sedamdesetih.

Preko ramena

Džemper umesto šala je jedan od najvećih hitova sezone. A zanimljivo je što ga sada ne prebacujemo preko polo majica već preko kaputa i mantila, u najmanju ruku sakoa i drugih džempera, piše buro247.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike