Helanke iz devedestih su ponovo u modi: Evo kako da ih kombinujete ovog proleća

01.04.2021

17:19 >> 09:19

0

One su najpopularniji model za proleće 2021. godine

Helanke iz devedestih su ponovo u modi: Evo kako da ih kombinujete ovog proleća
Copyright Printscreen

Već smo navikli da svaka nova sezona donosi novu modnu priču i pravo osveženje u naše ormare. Da bi modni svet bio zanimljiviji i uzbudljiviji, tu su trendovi, najpopularniji odedvni komadi i modni dodaci.

Pored noviteta i raznih inovacija, modne kuće i brendovi povremeno nas vraćaju i nekim starim, pomalo zaboravljenim modnim komadima.

Uz očekivani povratak prolećnih klasika među kojima se ističu svestrane haljine i romantične bluze, na listi najpopularnijih modela za proleće 2021. istakle su se helanke sa lastišom.

Devedesete godine prošlog veka nepresušan su izvor modne inspiracije za modne kuće, dizajnere i brendove. Model koji će nas ovog proleća na kratko vratiti u devedesete, u nama probuditi nalet nostalgije, a u naše ormare nove outfit ideje su pantalone i helanke s trakom oko stopala.

Iako ih u modnom svetu nismo videli od kraja devedesetih, ove helanke su ponovo pronašle svoje mesto na listi modnih favorita i u ormarima modno osvešćenih dama.

Godina za nama donela je veliki zaokret i potrebu za udobnom i ležernom garderobom, pa su modni brendovi tražili kako jednostavne, udodne i ležerne modele da učine što zanimljivijim. Obične helanke i udobne pantalone ubrzo su zamenili modeli s dodatom trakom oko stopala. Iako su izazvale kritike brojnih skeptika, modne trendseterke u njima su pronašle savršeni komad koji je svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju činio malo zanimljivijom.

Kako da nosite ovakve helanke ovog proleća?

Sa jednostavnim majicama, teksas jaknama ili prolećnim pletivom kako bismo kreirale ležerne vikend kombinacije ili udoban poslovni izgled za rad od kuće.

Za odlazak u grad ili kancelariju, iz ormara ćemo izvući pantalone s trakom oko stopala i uklopiti ih uz prolećne bluze i košulje ili jednostavan top i kardigan, piše Journal.hr.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike