Ona je primer dobrog stila: Omiljena 50+ influenserka pokazala kako dame treba da izgledaju ovog leta

11.04.2021

12:50 >> 09:54

0

Savršeni modni odabiri za ženu u zrelim godinama

Ona je primer dobrog stila: Omiljena 50+ influenserka pokazala kako dame treba da izgledaju ovog leta
Copyright Printscreen/Instagram

Svaka njena objava nova je modna lekcija. Jedna od najpopularnijih 50+ modnih influenserki redovno objavljuje fotografije svojih odevnih kombinacija, a modni odabiri Pilar De Arće primer su kako dame treba da izgledaju ovog proleća i leta.

Pilar De Arće na Instagramu prati 217 hiljada ljudi. Njene modne kombinacije su inspirativne, a prikazuju dobro stilizovanu ženu nakon 50. godine. Naravno, to ne znači da i mlađe dame ne mogu da ponesu ovakve odevne kombinacije koje su zaista sjajne.

Da su modne kombinacije neretko i s vrlo skromnim budžetom specijalnost Pilar De Arće, nove modne vladarke društvenih mreža, nije nikakva novost, a vitka Špankinja ponovno je dokazala svoj istančani smisao za modu.

Pilar De Arće se u kratkom roku nametnula kao jedna od najpopularnijih pedeset plus influenserki i dama s nepogrešivim osećajem za modu, koja bez problema konkuriše i duplo mlađim modnim blogerkama.

Upravo je ova zanosna brineta iz San Sebastijana, dokaz kako dobar modni stil nije rezerviran samo za mlade i da žene u bilo kojim godinama mogu da izgledaju šik, seksi i moderno.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike