Eva Mendez u odevnom komadu za koji je izjavila da je glavni uzročnik razvoda u Americi

11.05.2021

14:20 >> 12:41

0

Izgleda da je lepa glumica shvatila prednosti udobnosti kada je postala roditelj

Eva Mendez u odevnom komadu za koji je izjavila da je glavni uzročnik razvoda u Americi
Copyright Profimedia

Slavna lepotica Eva Mendez poslednjih godina se posvetila roditeljstvu. Kada je 2014. godine rodila svoju prvu ćerkicu Esmeraldu Amadu, ona se povukla iz filmske industrije. Dve godine kasnije na svet je stigla i druga ćerka Amada Li. Od tada Eva nije snimila nijedan film, a retko se pojavljuje u javnosti.

To je, uglavnom, samo na događanjima vezanim za promociju njene modne linije napravljene u saradnji s brendom New York & Company.

A ovog puta neumorni paparaci ulovili su 47-godišnjakinju prilikom poseta prijateljima. Eva je na ležerno druženje stigla u maksimalno ležernoj odevnoj kombinaciji. Nosila je trenerku iz humanitarne linije “Mambacita” koju je Vanesa Brajant lansirala s brendom “Dannijo” u znak sećanja na svoju ćerku Điđi Brajant.

Profimedia

I u njenom izdanju nema ništa sporno, sve dok se kritičari nisu prisetili jedne njene ranije izjave. Naime, Eva je svojom izjavom o trenerkama 2015. godine izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama. Kada su je u jednom intervjuu pitali kako muškarca usrećiti, lepotica je izjavila: Ne možeš da nosiš trenerku. Dame, to je najveći uzrok razvoda u Americi.

Negativne reakcije žena na društvenim mrežama bile su toliko jake da je čak i Rajan Gosling stao u odbranu trenerki i svoje partnerke napisavši na Twitteru da je to bila samo šala.

Čini se da je Eva, ipak, promenila svoj stav o odevnom komadu koji je poslednjih godinu dana zbog pandemije postao najpoželjniji i dosegao vrhunac svoje popularnosti.

Profimedia

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike