Hari Stajls u retro „Guči“ odelu i s tobicom u ruci dominirao na crvenom tepihu BRIT Awards

12.05.2021

13:55 >> 11:34

0

Autor: Z. A.

Iako nije imao jaku konkurenciju, opet je pokazao zašto je modni uzor

Hari Stajls u retro „Guči“ odelu i s tobicom u ruci dominirao na crvenom tepihu BRIT Awards
Copyright Profimedia

U londonskoj „O2 areni“ održana je dodela najvažnije britanske muzičke nagrade – Brit Awards. Budući da je većina manifestacija otkazana zbog pandemije, ljubitelje modnog meteža razveselio je sinoćnji događaj, posebno zato što je prvi održan bez maski.

Iako ova dodela zapravo nikad nije bila sinonim za eleganciju i vrhunska modna izdanja, ove godine je pevač Hari Stajls opet odneo pobedu i pokazao još jednu nezaboravnu modnu kombinaciju.

Nekadašnji član benda „One Direction“ osvojio je svoju drugu po redu BRIT Awards, pa je kući otišao s kipićem za pesmu „Watermelon Sugar“ sa svog drugog albuma „Fine Line“, u kategoriji „britanski singl godine“. Osim nagrade, Hari, poznat po svojoj vintage modnoj estetici, osvojio je i crveni tepih odenuvši upečatljivo „Gucci Aria“ odelo koje je upario sa statement torbicom.

Retro odelo od vune i svile koje stilom podseća na odela popularna sedamdesetih godina sastojalo se od sakoa na dvostruko kopčanje i zvoncara, a pažnju je najviše privlačio makro četvrtasti print. Stilsku kombinaciju zaokružio je odgovarajućim patikama od antilopa, smeđom kožnom torbom s bambusovom ručkom, a od modnih detalja isticali su se i brojno krupno zlatno prstenje i beli manikir.

Hari Stajls jedna je od slavnih osoba s najvećim modnim uticajem, a torbe su mu trenutno neizostavni modni dodaci. Zaštitno lice „Guccija“ postao je 2018. godine, a nedavno se u tok-šou „The Late Late Show“ pojavio sa crnom kožnom torbom „Jackie 1961“, koju je nosio uz „Guccijev“ kaput od veštačkog krzna.

Zahvaljujući svom upečatljivom stilu, Hari ruši modne granice, zbog čega je postao modna ikona crvenih tepiha i naslovnica časopisa. Pozirajući za naslovnicu „Voga“ u decembru 2020. Hari se osvrnuo na „povratak muževnih muškaraca“ i tim povodom rekao: „Ne odevajući nešto samo zato što pripada ženskoj odeći automatski vas isključuje iz čitavog sveta sjajne odeće. Mislim da je upravo to što možete nositi šta god želite jako uzbudljivo. Ne mora biti ni X ni Y, te granice su danas sve tanje.“

Pogledajte kako su se skockale ostale britanske zvezde za BRIT Awards 2021.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike