Letnji trend broj jedan: Kejt Midlton u haljini za sve prilike

06.06.2021

14:20 >> 14:07

0

Vojvotkinja od Kembridža i ovog puta je nepogrešiva kada su modni izbori u pitanju

Letnji trend broj jedan: Kejt Midlton u haljini za sve prilike
Copyright Instagram: _kate_middleton_royal

Na svu sreću pa će se ovo leto razlikovati od prethodnog, što znači da ćemo imati mnogo prilika da ponesemo neku lepu letnju haljinicu. Ako se pitate koji model da izaberete, dovoljno je da pogledate Kejt Midlton i sve će vam biti jasno.

Model haljine koji je ona nedavno ponela polako postaje vodeći trend. Modni stručnjaci su jednoglasno odlučili, košulja-haljna midi dužine, će zavladati modnom scenom.

Profimedia

Poželjno je da one budu u pastelnim bojama koje su savršene za letnju sezonu i sunčano vreme. A vodeće nijanse biće nežno roze i tirkizna.

Svaka žena će u ovoj haljini izgledati ženstveno i zavodljivo, a s obzirom na to da ih karakteriše i doza elegancije i glamura, možete ih poneti u najrazličitijim prilikama.

Profimedia

Ako su u pitanju svečanije svečanije prilike najbolje je da ih iskombinujete sa visokim potpeticama, a mogu se nositi uz platnene patike ili neke espadrile za ležernije varijante.

Kejt je ovu haljinu obukla kada je išla u posetu petogodišnjoj Mili Snedon u Škotsku, koja boluje od raka. Devojčica je fotografisana za vojvotkinjinu knjigu “Hold Still” kako kroz staklo ljubi svog oca dok se štitila od virusa tokom hemoterapija koje je primala.

Profimedia

Ono što je sigurno je da ćete ovakvu haljinu obući mnogo puta, zato ovim modelom upotpunite svoj garderober.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike